Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

citroen c4 1.6 hdi 2009 часті поломки турбіни

привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо хтось із вас, і успіх в такому разі цей автомобіль кожні 2000 км жорна , турбіни, незважаючи на те, що країни. 2 турбіни, масляний насос , succheruola , напірні труби , фітинги, повернення нафту , чиста система, масло 5w30 + aditivo ,я був у свідомості проблематично на цих двигунах, але до цих пір я ніколи ще не сталося, продовжував ламати ,хто-небудь і коли-небудь сталося? в дилерській клієнту сказали, що для остаточного вирішення цієї проблеми повинні replace. двигун ,і ніколи не може ,автомобіль тільки що 90000km. дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    хороший аналіз спеціалізований центр знімає з вас будь-які сумніви, як аналіз metallografica, що хімія і пішов в зв'язку з розпадом
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Я є минуле і a3 tdi 140cv і в цьому випадку було пограти турбін, дефектні, які були погано збалансовані і контроль якості? не, якщо там був не помітив. У вашому випадку замість нього може бути aps датчик, який читає погано, тиск і змушує працювати, отже, турбокомпресор в більш обертів. Крім того, якщо принаймні один раз турбіна ? прямо "постріл" вони повинні були sostituirti також охолоджувач наддувочного повітря (якщо є), щоб уникнути подачі металевої могли б у кінцевому підсумку в коло після повернення на дорогий автомобіль.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    так дилерської ви повинні замінити моноблок вже успіх..... колись, але вам потрібно зробити ще один тест

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав domy_pikkio Visualizza Messaggio
    так дилерської ви повинні замінити моноблок вже успіх..... колись, але вам потрібно зробити ще один тест
    Вибачте s? я втручання, але проблема в блоці циліндрів, щоб отримати його замінити?
    я або працював у Peugeot з 2004 по 2008 рік і не мною ніколи не траплялося нічого подібного?
    Прошу оновити...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    не думаю, що це моноблок, якщо немає, не буде шлях 90000 км?? не вірите!!!
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вибачте s? я втручання, але проблема в блоці циліндрів, щоб отримати його замінити?
    я або працював у Peugeot з 2004 по 2008 рік і не мною ніколи не траплялося нічого подібного?
    Прошу оновити...
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Перевірте Тиск Масла і Температура,
    і якщо сумніви щодо якості? масло зробіть простий тест порту нафти в 150? в посудині, і якщо бульбашки перш, ви знаєте, де можна битися головою...
    від мене і сталося, футбольний Mopil1 сумнівного походження, і багато механічні моїх знань рік мав проблем..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Деградації моторного масла,потрібно знайти причину

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    добрий день, що стосується моноблока, чому? я кажу ch, потрібно його замінити, я працював приблизно до року f? у ford, і я ? успіх ж проблема, рік sotituito турбіна в фокус три рази, у простір, що незабаром проблема і ch c'?ra скаргу я подзвонив безпосередньо інженерам ford, і мені зробили кілька тестів ch, то ми прийшли до висновку, ch мені довелося замінити блок циліндрів, за невеликим тиском з блоку циліндрів до турбіни крок забиті з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав domy_pikkio Visualizza Messaggio
    добрий день, що стосується моноблока, чому? я кажу ch, потрібно його замінити, я працював приблизно до року f? у ford, і я ? успіх ж проблема, рік sotituito турбіна в фокус три рази, у простір, що незабаром проблема і ch c'?ra скаргу я подзвонив безпосередньо інженерам ford, і мені зробили кілька тестів ch, то ми прийшли до висновку, ch мені довелося замінити блок циліндрів, за невеликим тиском з блоку циліндрів до турбіни крок забиті з повагою
    сказали ж речі, як у peugeot citroen

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •