Привіт, хто-то ви ніколи не видалено fap на цей ford 110 л. с. з допомогою цієї програми? є акуратності деталі для наслідування ? датчики йдуть окремо?
Привіт, хто-то ви ніколи не видалено fap на цей ford 110 л. с. з допомогою цієї програми? є акуратності деталі для наслідування ? датчики йдуть окремо?
здрастуйте, для видалення fap, найкращий і безпечний ? тому, щоб зробити це вручну, змінивши біт карту і не змушуючи його робити від програмного забезпечення, яке багато разів f? тільки казіні........ увагу використовувати ці програми, дійсно може викинути двигун, якщо ви intara занадто фільтра, чому? е? піднятися, то і температура на голові і зробити вибух guarnizzioni...
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
привіт ciccio, особисто я так і зробив пару місяців f? мій друг, хоча є різні думки на ecusafe x цієї машини, і нещодавно повернувся з відпустки, а не ви ? скаржилися, я зробив так:
я обробки файлу , а потім я пішов, щоб заповнити дизель коробка cerina місце під автомобіль, з діагнозом активна і контактна рамках горить,я зробив кровотеча, я виконав команду доліва і контролю відкриття кришки і закривання, в цей момент я видалив fap і я просвердлив 6 отворів від 12 мм, всі індикатори були вимкнені. можливо, а я вже? у modulino емулятор gi? готовий x всяк випадок...на даний момент працює відмінно.
Востаннє редагувалось giarras; в 22-08-2012 23:47
мені здається, в минулому ви що зроблено-небудь з ecusafe і це було добре,що дуже важливо домогтися успіху діагноз, щоб зробити все обнулення, так і помилок, що параметри краще було б в розділі " заміна fap.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
з ecusafe у мене були проблеми з ford, врешті-решт мені вдалося з допомогою друга, приготували вирішити цю проблему, роблячи все в 2d, з тих пір, коли, трапляється, ford 1.6, навіть якщо вони трохи різні особи файли і підходить всі намагаються повернути ті ж зміни в файл, перевірено і насправді у мене ніколи не було проблем...
якби ви знали, хто там і за ecusafe -.-'
всі програми on off ви можете також використовувати їх, але, як справедливо сказав iaio92 і giarras очі, чому? ви, ймовірно, просто свавілля.... особисто " Ми " тут ми ставимо багато на оптимістичній dpf на marelli 6f3, але він був чистий файл, examiner від DPF НЕ Є і не є з половиною помилки в ебу, очей, тому що зламати двигун ? дихання
Привіт, хлопці, я працюю в ford focus ne, я зробив кілька, як fap dpf і дбати, щоб скинути всі значення і видалення dtc у мене ніколи не було проблем з ecusafe
Що examiner або будь-який інший діагноз, відповідно до пункту екіпірування, dia відсутність dpf, не обов'язково означає, що він дійсно був відключений. Оформлення можна змінити, змінивши 1 комутатора, і не впливає на роботу dpf. Те ж саме відноситься до dtc: ви можете відключити всі служби dtc, які не були помилки, але не ? синонімом чистоти та ефективності виконаної роботи.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?