Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

генератор водню на автомобілях з дизельним двигуном

я відкриваю цю тему опитування, так? у мене була можливість? побачити і спробувати mazda 5 перетворений останнім часом, власник автомобіля в додаток дав мені інформацію, що особисто мені nn отримують стільки, так? теоретично, несумісні з тим, що я придбав пару років тому хтось з вас мав досвід про..а я approfondir? + цій темі, що може бути цікаво і багато можливостей
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Хороша тема !!
    З мого досвіду, ніж ви бачите в мережі і як досі я старався ? кілька низькорослих реального запиту з боку дизельного двигуна. У будь-якому випадку, навіть побудувавши супер-комірку я не можу зрозуміти, з енергетичної точки зору, де може бути економія палива, чому? так багато ? струм, необхідний для отримання HHO ( і для виробництва, генератор спалює дизель+), що кінцевий продукт ( HHO ) reimmesso в цикл, щоб справу вдалося? ніколи не досягти точки беззбитковості ( що буде сприяти, принаймні, приріст в продуктивності автомобіля )..
    тим не менш, вони відкриті і готові змінити свою думку перед аргументи математично і постійно підтримуються .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я вникав в мова і енергійно кажучи, бюджет не ? нічого на користь економії... зараз ми дуже далекі від рішення, яке буде affrancarci від викопних видів палива, виробництва ossidrogeno з цим типом клітин ? чималу ripsetto енергії, яка потрібна для його виробництва... збільшення продуктивності для мене є недійсними, за винятком, що ви можете надати більшу динаміку? HHO..., то в цьому випадку мова змінюється...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я згоден з обома, і додам, що на мою думку тільки на користь, що не може? бути пу? виникнути в результаті оптимізації процесу згоряння, але мені здається, дійсно абсурдно, що ми особою до економії палива в кінці... 2? принцип вчить!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Так, кажуть, що у деяких автомобілів, який був встановлений в змозі зробити 3-4 км. літр більше, при витратах для установки близько 600 євро без модуля maf/pdf
    я все одно не довіряю,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    На мою скромну думку мало заробляє....ми повинні були б працювати на біодизель, але не лише підозрювані...ви пам'ятаєте російська, що він стверджував? отримати паливо із сміття???він хотів зробити з..тепер ви знаєте, де ??? в швейцарії і st? працюю в загальній складності oscurit? захищений від швейцарського уряду...
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    На мою скромну думку мало заробляє....ми повинні були б працювати на біодизель, але не лише підозрювані...ви пам'ятаєте російська, що він стверджував? отримати паливо із сміття???він хотів зробити з..тепер ви знаєте, де ??? в швейцарії і st? працюю в загальній складності oscurit? захищений від швейцарського уряду...
    якщо ви маєте на увазі, що самозваний інженер, який тепер працює на cold fusion, знай, що всій quellimmondizia, що він хотів перетворити на вуглеводні на stype просто в різних компаніях, сараї і двори занедбаних і на сьогоднішній день, здається, що все ще були повні.. і не закінчити що-небудь, як це зробив " завжди винні інші, невдачі..
    у будь-якому випадку, перевірка на датчик витрати повітря для установки на автомобілі з hho ? простий змінний резистор від 1к, що потрібно ослабити сигнал, який передається на блок керування звернутися? особа впорскувати менше палива і, отже, smagrire .. так що менше дизельного палива, наміри тих, хто продає і' фанера з суміші ossidrogeno.
    я повторюю, що імхо ? чисто accrocco, що, враховуючи вартість навіть назад не повернути нічого, але тільки smenarci гроші.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    є заводи, які створюють вуглеводнів з переробленого пластику ? було заборонено використовувати паливо навіть в їх компанії.. я бачив serivzio часу f? в телевізор... рішення c'? але не буде? ніколи не виходять з...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Ви пам'ятаєте, Грілло?? Він зробив дивитися ТЕЛЕВІЗОР інженер зі старим 850 fiat (щоб зрозуміти, мікроавтобус сестер), які йшли у воду!!!
    Насправді поклав біля глушника і дихаючи сказав: це Люди, що я дихати з вихлопної труби і водяна пара!!!
    Після цієї передачі не знав ще нічого, все пройшло !!! Нафту і поганий звір !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Ви пам'ятаєте, Грілло?? Він зробив дивитися ТЕЛЕВІЗОР інженер зі старим 850 fiat (щоб зрозуміти, мікроавтобус сестер), які йшли у воду!!!
    Насправді поклав біля глушника і дихаючи сказав: це Люди, що я дихати з вихлопної труби і водяна пара!!!
    Після цієї передачі не знав ще нічого, все пройшло !!! Нафту і поганий звір !!!
    хлопці... вічний двигун не винайшов, дзвінок - " будильник"!!!

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •