привіт хтось мені пу? простягнути руку, щоб видалити метеликів swirl на цій карті?
привіт хтось мені пу? простягнути руку, щоб видалити метеликів swirl на цій карті?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 28-05-2013 09:01
ви замість спроби, я спробував би я так...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 28-05-2013 09:01
я читав, з mpps, я можу написати його спокійно? я навіть півник v2, але якщо я правильно пам'ятаю, не читав
а спасибі за файл, тільки пробую, дам вам знати, як я можу перевірити, якщо він працює qst файл?
Я рекомендую вам видалити їх все, навіть фізично. Мене там випадково декілька проблем на них, і мені довелося зняти колектор і видалити залишки від внутрішнього блоку циліндрів. Робота досить складним і витратним, але я думаю, що виключивши їх тільки від ебу, якщо ви можете, не вирішуйте всі проблеми ризику поломки.
Повністю згоден, краще один день роботи, викорінити палітра, яка тиждень і soldoni переробити двигун, який має ingurgitate.
Думаєте, що на двигунах bmw d через багато випадків поломок серйозних зараз ? майже норма, видалити їх, чому? ? тільки питання "коли accadr?" розрив ", якщо accadr
не перебільшуйте, якщо вони не рухаються, не ламаються!
Для роботи або менше, а legendary, подивіться діагноз, вам залишається відсоток завжди 0% +-
але я можу йти спокійно з mpps? погано це edc 16
Сандро, але.. Якщо ми відкрити карту
Відсоток повинен бути майже 100% або я помиляюся!?