Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 52
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Mpps v5 edc16u31 заблокований

Сьогодні у мене була проблема з mpps v5. Audi a3 edc16u31, ви ? заблокований на 7% у письмовій формі, з повідомленням, що він говорив, відправити журнал. Я натискаю ок і я забив 0 вольт, помилка 84 на нижній праворуч. Scollego usb і ricollego і зараз йде. ? не визначає ecu, а не з'? так, щоб нічого. Майже здався я вимикаю картина, включаю, вентилятори включені, для? визначає ecu. Після кількох спроб мені вдалося записати файл орі recovery автомобіль ? ігри. Який пу? бути причиною як ви думаєте? Я вже? написав кілька edc16 vag без проблем, але це змусило мене dannare...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Автомобіль був під напругою? Може бути qualkevsvalzo напруги

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Було харчування з батареї, я давав на 12.2 v. Потім, щоб переконатися, що я підключений інший автомобіль горить і я читала, 13 ст., І після пари невдалих спроб, я зробив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Ніколи з'єднані в блок живлення... ? навіть бустер.. Занадто багато перешкод.. Л mpps ? можуть писати навіть напругу щодо ницість максимум сполучає батарею паралельно . Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Ніколи з'єднані в блок живлення... ? навіть бустер.. Занадто багато перешкод.. Л mpps ? можуть писати навіть напругу щодо ницість максимум сполучає батарею паралельно . Привіт
    Я не думаю, що проблема. І в будь-якому випадку ? зарядний пристрій для електронних.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Виходить C.... Також деякі корисні, електронні, але ніколи не стабілізовані al100% як пу? бути акумулятор... Як ви кажете, що ні ? проблеми... Я не хотів би виключити.. Вважаючи навіть той факт, що ти зміг повернутися.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    якщо ви вже 0 вольт пу? бути проблема з кабелем, можливо в поганому стані, або impallo mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    якщо ви вже 0 вольт пу? бути проблема з кабелем, можливо в поганому стані, або impallo mpps
    Це те, що я думав теж. Дивно, що після блоку мені не давав-й? напруга. Я повинен був відключити і знову підключити usb і потім його викупив. Я б не хотів це проблема кабелю або комп'ютера. Минулого тижня я написав завжди EDC16 VAG без будь-яких проблем..... Тепер я відновив комп'ютер з допомогою точки відновлення на кілька днів назад......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Виходить C.... Також деякі корисні, електронні, але ніколи не стабілізовані al100% як пу? бути акумулятор... Як ви кажете, що ні ? проблеми... Я не хотів би виключити.. Вважаючи навіть той факт, що ти зміг повернутися.
    Для мене, не ? що проблема, у мене написано кілька завжди з зарядний пристрій додається, і нуль проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Нічого ? мінус... Навіть не деякі перешкоди.. Але те, що я набрав нуль вольт, коли ви ? заблокований be.... Висновок ? достатньо очевидний...

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •