Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193

EDC16 - Elimiazione DTC Формула істинної чи удаваної?

Привіт усім, хто-то s? на edc16 як видалити датчики і будь-які dtc?
    Наприклад, якщо у мене dtc Pxxxx з'являється на картині, як я шукаю в карту, а потім я видалю остаточно.
    Існує спосіб пошуку - пошук і видалення всього?

Наприклад, на автомобілі defappizzate c'? у egt2 на fap, яка не повинна служити більше? нічого
    як ви f? видалити датчик і відповідний dtc (без використання програмного забезпечення, відповідального за цю операцію?

Я знайшов це пояснення в мережі, але не ? для мене дуже ясно (все, що вірно):

There is the DTC number table and DTC switch table after that в EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time в 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формулою: address of the beginning of dtc switch table + index.

Нуль address you calculated and Pxxxx code will never again appear

Тут, каже, що c'? таблиці з числами з DTC та іншу таблицю, після відповідних DTC switch.
    Для гасіння Pxxxx код, ricecarlo в таблиці чисел DTC, коли вона з'являється в перший раз в 16 біт у форматі hex.
    Одного разу виявили, що c'? формула, що мені не зрозуміло, що робити?
    Хтось, хто має досвід і хоче поділитися може пояснити цю формулу (її перевести), та на практичному прикладі?

Дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    я хотів би зрозуміти, теж, з нетерпінням чекаємо, якийсь фахівець , який зможе нам допомогти

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    красива обговорення, але не можу зрозуміти, чи я формулу

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    не просто, щоб ніхто, повірте мені.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    правда, c'? сказати, що компанії, pi? відомі, часто не мають звивини, які зіставляють, але sw добре зроблені, автоматизованих на все, або майже:від видалення dpf помилок dtc, що перебувають у dtc tables

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    я tentanto розшифрувати, що forumula, навіть якщо у мене є допомога з адмін форуму за знання, особистого або якийсь рутиною, в неділю не знають ? погано!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Riapro цей потік, тому що interesa-навіть мене...

Для тестування я використав цей файл орі:

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72978

Формула повинна бути правильною, але " проблеми і знайти три адреси початку з трьох таблиць.

У першій таблиці і початку tabela де треба aggire для відключення DTC що ми хочемо - це пошук в 8бит в 2D - адреса і 1D06C0
    Другий стіл і почала таблиця кодів produtore (VAG в цьому прикладі, але зараз нам це не потрібно) - пошук десяткове число в 16 біт
    Третю таблицю і початку таблиця P-коди та було б за адресою 1D9620 (див. нижче, як я знайшов) - пошук hex в 16bit

Alora, перш за все, необхідно знайти код hex редактор DTC, що' cerciamo, наприклад, для P1556 imettiamo в пошук hex 1556 і ми знаходимо його на адресу 1D97A0. Тепер підемо на " в таблиці, щоб побачити, де починається блок DTC і ми знаходимо, що' і' за адресою 1D9620, тому що над ним є лише нулі.

Зараз ми використовуємо формулу (DTC DTC початок)/8 і ми приходимо до 31 десяткове число, що' було б DTC index -> (1D97A8-1D9620)/8=31

Це означає, що для відключення DTC треба поставити на нуль 31-unesimo біт з початку таблиці, де є коди для відключення DTC.

Тепер настає проблема, тому що важко знайти початок в першій таблиці, що " було б, де з самого початку ми розраховуємо 31 біт, і ми помістимо його в нуль, щоб spegner DTC, що ми хочемо.

У цій таблиці bissogna шукати в 8 біт, і десяткові значення в bloco не повинні бути вище кількість 20, крім деяких.

Шукаєте блоги блокування від 1D06C0 в 1D084F і я думаю, що " тут буде наш перший, і більш важлива таблиця, де ми повинні aggire.
    Тоді початок таблиці, і 1D06C0 + 31 (DTC index) = 1D06DE що має значення 2і, що, щоб відключити ми 0.

Paraticamente, прямо зараз якби erorre P1556 активний, поставивши на 0 значення, то ж не verebbe повідомляється.

Alora, що' ne фірм ? Це може бути справедливим?
    Чекаємо ваших коментарів...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не знаю, якщо дії, зрозуміло, треба створити помилку, а потім спробувати його відключити, використовуючи цей метод.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює
    я вважаю, що дві речі не дуже відрізняються, як, якщо ви зробите помилку, а потім вимкніть або, якщо вимкнути, а потім його створення, щоб побачити, якщо ви схожі.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •