Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37

Utilit? (залишкова) клапан EGR

Привіт всім!!!! У мене seat leon 2.0 tdi bkd 140 л. з 2006 року. Рік тому зламав в egr, і я замінив. В мережі я прочитала, що він іп? функції. На додаток до причин екологів, рециркуляції вихлопних газів, подають навіть під час зупинки двигуна, для "задушити його" повітря, насичене CO2, уникаючи, таким чином, що машина вимикається "strattoni" (що я, бувало, коли один і той же клапан зламався), збирається пошкодити маховик (в довгостроковій перспективі).
    Сказавши це, моє питання ?: збирається видалити egr через ебу, цей функціонал? зберігається? Чому? це ? ми? що мене гальмує від його закрити.
    Вибачте, якщо мій ? питання банально... може бути, хтось ще має такий же моє питання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Коли розробляється автомобіль, нічого або майже лишається. У egr, як правило, закривають усі, навіть, чому? якщо ви йдете у зняти впускний колектор? після 10 тисяч км подивитися на лайно, що ми всередині.
    На tdi насос-форсунка на egr ? також в силу різних тремтіння і дисбаланс, як мінімум, на гарячому двигуні, як правило, при закритому електронному вигляді, зменшуються або зникають.
    Маховик-вона ламається, якщо кинути його вже? правою ногою на низькі швидкості, високі передачі не з допомогою простого виключення двигуна.
    У будь-якому випадку, ми не мали задоволення зустрітися з вами в зоні, презентації, та

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви змішаних клапан antismortamento з egr, і як каже danny677 'в будь-якому випадку, ми не мали задоволення зустрітися з вами в окремому areapresentazioni так '
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Клапан, який запобігає струсити, під час вимикання ? дросельна заслінка на впуску, що тім робить виключення, так і "солодкий"..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав MultiBravo Visualizza Messaggio
    Клапан, який запобігає струсити, під час вимикання ? дросельна заслінка на впуску, що тім робить виключення, так і "солодкий"..
    саме клапан antismortamento
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    lukemon79 я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, всебічно і читати правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    lukemon79 я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, всебічно і читати правила.
    Слайд-шоу зробили. У будь-якому випадку, ви маєте рацію, насправді, мене вони були зламані, отже, як egr, що корпус дросельної заслінки... Що вони прив'язані один до одного.
    Потім: хто був заткнуть в egr помітив більш тривалий час, при переході температури? Чи так? незначні, щоб бути inavvertibili (відмінності)?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Я представився, і я ознайомився з правилами.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Я хочу грати в адвоката диявола: "тільки приносить користь"... **** llo екології?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Повідомлення
    15

що таке клапан egr?????????????????

Citazione Спочатку Написав lukemon79 Visualizza Messaggio
    Я хочу грати в адвоката диявола: "тільки приносить користь"... **** llo екології?
    у pompista розповість вам на що ? у egr!!!!! у egr потрібно тримати в ог під контролем, що називається enox дуже отруйні для але де ми живемо , цей двигун виробляє, коли температури в камері згоряння проходить 1800 градусів тепла egr регулюється ебу, відкриваючи в percentule і, переконавшись, передає gass розвантаження вантажів anidrita вуглецю і зменшення lossigeno і температура опускається нижче 1800 градусів і enox не від самих продуктів? абсолютно не йде видалена і повинно бути зроблено більше технічного обслуговування , потім, щоб тримати egr завжди ефективно, потрібно зробити ріжучи, як каже виробник , то, якщо ви робите багато трафіку зійти км від тридцяти тисяч до vendimila використовувати масло в двигун 5-30 або 0-40 особливо для двигунів з турбонаддувом, щоб очистити і перевірити контактні форсунок, перевірка форсунок і чищення, варто трохи ? повинна проводитися кожні п'ятдесят тисяч кілометрів , і чому? двигун дизель сьогодні ? в якості двигуна автомобілів сімдесятих років, чому? просто трохи домішок і inpiega-й? час, щоб закрити!!!!! вибачте, мій prolungamrnto

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •