Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16

Інформація.. Fiat croma 1.9 t.d.i.d..

Привіт всім.. хотів Би kiedervi інформації.. Мій батько має croma 96 масла.. старі двигуни, де більшість речей працює все meccanicalmente.. Але я завжди kiesto якщо цей автомобіль буде qualkosa електроніки.. K велить менше " обмежувач.. Дить? qualkosa k подальшого редагування, можливо, хай краще на makkina.. Візу k важить 2000 кг ? поштовх від 92 коні.. XD
    Ваш рот знаходиться в товстій вашого двигуна!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    залишити її лежати вже співає, як turbo star!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Не має ніякого електронного пристрою, необхідно впливати на насос уприскування палива і турбіна є кінь-й?..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Так, я знаю насправді вже? машину я в середині нафта і тиск.. я просто Хотів би знати, якщо було менше", що обробляється в електронному вигляді..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Дивіться, вважається брак запасних частин, нових або добре введені в TDid croma вам порада tenertelo оригінал, і якщо ти накачав не sforzarlo занадто.. Не ? цей мул двигуна, що ви думаєте, і, якщо відбувається пошкодження ? досить імовірно, що croma твого батька потрапить прямо в прес.
    Якщо ви дійсно хочете рубав важким trapiantale 1,9 unijet походження альфа 156 або припливів/lybra 115, відносна електроніка, носії і все поєднуються один з одним до досконалості, і ваш двигун, ви це дотримуватися, якщо ви хочете зробити старовинні або завтра повернути оригінал.

ІМХО

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Ось це буде хороша ідея.. я і Не думав, compaciassero як двигуни.. А авто.. ? зроблений чистий.. Не ? smanettata.. Повторюю.. ? тільки p? pi? будильник.. коли був оригінал..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Ок, тоді зупинили їх.
    Якщо ж ваші наміри + поштовхів тепер ви знаєте, що вам потрібно зробити,

Дата Реєстрації
    Кві 2013