Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109

помилка здійснення регулятор тиску дизельного палива в multiecuscan

Привіт, хлопці, як назва я намагався зробити, реалізації регулятора тиску дизельного палива, щоб побачити, якщо він працював і multiecuscan мені каже, збій виконання, в той час як на 159 дорівнює моїй же двигун 1900 16V 150CV і назад по повній, що пу? бути, і ще в ньому отвір регулювання дизельного палива (DRV) йде значення мене немає, я отримую значення тільки першої, виділеної гуртком.

що пу? означати? я додаю скріншот

screen.jpg

з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    я порівняв дві машини, моя не приносить, що регулятор так що я думаю, що буде вирішено річ, я зробив дві діагностики, не відкриваючи капот.

спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    в, що почуття не приносить, що регулятор....як правило, повинні мати його!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Ось, що мій друг, на rail з одного боку, має датчик rail з іншого-має регулятор тиску дизельного палива, що не моя

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    у DRV не бачите, навіть не мене, але інша.
    Але ? euro4 або euro5 машина?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ми не говоримо єресі.
    На всі двигуни common-rail (і не тільки фіат) регулятор тиску ? необхідно, таким чином, ви можете знайти його встановлено в іншому місці, але повинні бути сили. Деякі збирають на флейті форсунок, в той час як інші збирають на насосі common rail, на відміну від датчика тиску, який майже завжди ? на флейті.

Наприклад, ми можемо ferificare на 1.3 MJ, які дуже поширені, 70 і 75 є все, на флейті, в той час як 90 тримає, встановлений на насосі common rail, так само, як пі? великий.

На 159, зокрема, у перших версіях 16V мають регулятор на насосі, в той час як більш пізні версії і близнюки opel встановлюють регулятор на флейті rail. Тому, якщо ви хочете відібрати у нас сумніви, дивіться на задній частині двигуна, між насосом і колектором, і ви побачите, регулятор вашого автомобіля, кріпиться трьома болтами до насоса HP.

Якщо в діагнозі не можете перевірити це, ймовірно, ви неправильно виберіть тип автомобіля, і, будучи різними, можливо, саме за те, ви не можете.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Якщо в діагнозі не можете перевірити це, ймовірно, ви неправильно виберіть тип автомобіля, і, будучи різними, можливо, саме за те, ви не можете.
    я спробував знову, поставивши інший тип машини завжди ж ебу, але нічого не робити, не робить перевірки регулятора

mahhh

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    ви бачили, що робить порт на насос, і три гвинти, після я намагаюся змінити налаштування діагноз, і я бачу, якщо я можу це перевірити

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •