Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73

Дивний поштовх на 2800rpm

Хлопці, я помітив, це те, що на практиці в певний момент, коли accelero відчуваю, як стукіт/поштовх/імпульс приблизно на 2800rpm, який потім зникає одразу, і продовжує нормально розвиватися в прискоренні, як він робить, я не знаю, як це пояснити...як ви думаєте, що пу? бути?

Я просто зробила тест, щоб вимкнути машину, перевірити стан вала турбіни, ніж на привід змінної геометрії, то я пересилання ключа, але не привести в рух, і ключем, поворот, я побачив, що стовп був перенесений, тому виключаю, що залежить від геометрії змінної, чому? вал працює спокійно, або я повинен перевірити щось ще? Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що вал входить і виходить.

Як добре ви знаєте у мене машина підключений диск? я зробив також спробуйте замінити оригінальні карти, відчувається трохи менше потяг, але c'?!

з чим це може бути пов'язано?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Не приймайте на особисте, а ви ? gi? сказали, у всіх відносинах, у системі несправність, що ви d? системи живлення, то якщо у вас є ця "проблема" поговоримо...

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ок, було, щоб зрозуміти, в тому сенсі, що я читала клапанів swirl я думав, могли бути ним ставляться або pierburg!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    В даний час причина-й? певно, бачив, що також породжує несправність ? системи живлення.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ок, тоді давайте зупинимося тут, як раз вирішую харчування, продовжимо, якщо б наявність цієї проблеми, спасибі, хлопці

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    6
    контролює датчик тиску в рампі

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    я вже? змінилося!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    Хлопці, я помітив, це те, що на практиці в певний момент, коли accelero відчуваю, як стукіт/поштовх/імпульс приблизно на 2800rpm, який потім зникає одразу, і продовжує нормально розвиватися в прискоренні, як він робить, я не знаю, як це пояснити...як ви думаєте, що пу? бути?

Я просто зробила тест, щоб вимкнути машину, перевірити стан вала турбіни, ніж на привід змінної геометрії, то я пересилання ключа, але не привести в рух, і ключем, поворот, я побачив, що стовп був перенесений, тому виключаю, що залежить від геометрії змінної, чому? вал працює спокійно, або я повинен перевірити щось ще? Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що вал входить і виходить.

Як добре ви знаєте у мене машина підключений диск? я зробив також спробуйте замінити оригінальні карти, відчувається трохи менше потяг, але c'?!

з чим це може бути пов'язано?
    Вибачте, про яку машину ми говоримо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що стовп входить і виходить.
    Добре, де я можу знайти цю команду на мнс, що я хочу спробувати мені?

дякую

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ми говоримо про Fiat Bravo 1.9 150CV Mjet

- Ви приводи в моторному тест для перепускного клапана!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •