Привіт, є ? траплялося, що файл завантажується на Lancia Phedra 2.2, з блоком керування EDC 15C2, на Ecusafe 2.0, в кінці зміна не створює ніяких файлів defappato зберегти?
Привіт, є ? траплялося, що файл завантажується на Lancia Phedra 2.2, з блоком керування EDC 15C2, на Ecusafe 2.0, в кінці зміна не створює ніяких файлів defappato зберегти?
привіт, пошту, файл питання, cos? ми подивимося..
Терпіння і чеснота сильних..
не вибирайте fiat або lancia, але вибір CITROEN, ви побачите, що це працює
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ммм... чому? якщо я намагаюся змінити його з Peugeot змінює...То я повинен це зробити з Citroen?
Це ? файл ori:
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 15-05-2013 23:54
ви повинні зробити це з citroen або peugeot, ? одно
з fiat або lancia не змінити, чому? у будь-якому випадку ебу ? PSA
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ви дійсно, те, що я зробив з Peugeot, який робить те ж зміна Citroen...Немає в мене ? здавалося, ця дивна річ...Спасибі за допомогу.
ecusafe, як правило, працює добре, тільки часто пропускати щось.
переконайтеся, що для dpf 2 біт скидання в подвійний
для egr один, завжди в подвійний
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-07-2013 до 10:39