Хлопці, я прочитав пункт 188 69 кінських одному, в додатку c'? файл. Я глянув на карту, а в деяких відносинах ? дуже схожий на swift 69cv, то для? відрізняється набагато, та ніяк не можу знайти адресу для egr. Хтось може дати мені руку?
Хлопці, я прочитав пункт 188 69 кінських одному, в додатку c'? файл. Я глянув на карту, а в деяких відносинах ? дуже схожий на swift 69cv, то для? відрізняється набагато, та ніяк не можу знайти адресу для egr. Хтось може дати мені руку?
біт в egr ? 67c4a
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Magi, спасибі величезне!Cos? ? закрито, вірно?
c'? керівництво на форумі, якщо ви зробили це, як у керівництві не потрібно, мені їх перевірити файл
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
На жаль, я не можу отримати доступ до цього розділу...Щоб це було цікаво![]()
ви ? правильний файл
Дякую![]()
ви також можете використовувати crsoft, що робить правильно
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
На жаль, не я, і я не можу завантажити його....Спасибі за пораду Ledendary!![]()
Я повинен завантажити карту, але тепер я боюся писати...Я читав протягом декількох ecu з цифри, SW, блокованих MPPS...