Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: Ford focus 1.6 Tdci no fap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276

Ford focus 1.6 Tdci no fap

Всім привіт і це перший раз, коли я пишу( я вже зробила презентацію деякий час назад), тому прошу вибачення, якщо я уявляю якісь помилки....у мене в майстерні, як назва ford focus 1.6 tdci 110 к.с., що я повинен видалити fap....у мене ecusafe і раз, але мені сказали, що тут працює....nn в змозі виконати запис з mpps...я повинен був читати з kess (slave) alientech, і я послав файл допомоги....я їх послав файл mod + nofap.... машині залишається шпигун горить помилка dpf....Хтось з вас хотілося б рада від мене?Я поставив на вкладений файл орі і немає fap + mod......
    Заздалегідь спасибі....
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не бачив файли, але я можу сказати вам, що раз правити багато непотрібних речей, але все залежить біт щодо nofap, а потім спробуйте запустити мод з цим p.s. факти резервного bdm, а потім напишіть, що ви хочете (краще kess v1 або курка 2 з дешевих)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт, у мене зроблено саме вчора, файл я ? статус, наданий сервіс в інтернеті. результат не горить, я порівняв ваш файл з моїм і є кілька відмінностей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Велике спасибі за вашу участь....модів, які я написав, і це було зроблено від alientech, а " вони сказали мені, що працює.....лампа горить кажуть, що треба було йти, насамперед, від ford виконайте оновлення програмного забезпечення, щоб потім зробити мод no fap....booooo
    Я, наприклад, виконати запис я тільки kess (slave)....ви знаєте, як перетворити файл "нормальний" (master) у slave? якщо можна було мені зробити файлів з веб-служби, то стаю slave, а потім виконати запис....або спробувати, як каже Сандро з раз.... що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Я забув, мені також сказали, що файл, який я читав!!!' орі....хтось володіє ori цього авто?
    Ще раз спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    в якому сенсі ? - орі? мій файл ori ідеально відповідає вашій орієнтації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Я не знаю, леандро....вони сказали мені, так....знаю, якщо їх використовують ******* для виключення....я намагався як з ecusafe, що раз і правити, і зовсім інше, ніж те, що я зробив їх.....більшою мірою, діагноз мені закон завжди протитиск фіксованого 119.85 мбар........по мені, не виключено, все....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    зміна, яку я отримав від служби в інтернеті ? інший ніж той, який вас в курсі ви, раз і ecusafe, і саме в результаті ? не горить і не провал. щоб протитиск не знаю, говорити нічого з цього приводу. ви можете чекати, що хтось пі? досвід, скажіть щось, або ви можете звернутися безпосередньо до admin.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    проте допомога, як professionachiptunig не ? порівняти з ні, не в образу, звичайно, але, читаючи ваш пост, я бачу, що ваш не дав вам відповідь що стосується відмови!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Моя проблема в тому, що nn я можу написати цей ecu з mpps.....але тільки з kess....мій страх йде про те, що, отримуючи файл з сервіс онлайн....alientech мене, перетворює її в раба? може бути, я роблю, перш ніж купити півник v2 завтра з ними зв'язатися....сподіваюся, добре... дякую, леандро ви terro обґрунтовані....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •