Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Обговорення: Зрозуміти ecu з dpf off

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63

Зрозуміти ecu з dpf off

Привіт,
    друг купив 500 1.3 MJT 75c дилер місяці тому,вчора загорівся індикатор двигуна збираєтеся зробити діагностику з сталевий алхімік мені повідомили, маси повітря,ми поміняли витратомір, але саме дивне, що в сталевий алхімік не зазначено, egr
    у pi? каже мені, що кожен раз, коли машина робить курите біла і відновлюється без попередження ,читаючи різні обговорення на форумах, я думав, що був видалений egr dpf неправильно c'? спосіб, щоб з'ясувати, чи не був він видалений або ні,на жаль, я можу встановити тільки один MPPS v5
    дякую всім за співпрацю

Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Відключити fap і якщо подивитися ? спорожніли!
    Для egr ved? % відкриття, якщо ? була закрита, ви дар?: вимкнено або 2% фіксований.
    Або пошта файлу читайте в bdm!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Тоді в діагнозі бездіяльності ,просто у мене мало часу управління fap
    на жаль, не у мене, виробництво і я навіть не знаю, читати в bdm...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    щоб побачити, якщо ? був видалений через sw quarda діагноз відсоток засмічення, повинна бути близька до 0.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Якщо ви використовуєте TEXA і видалення DPF ? правильно, перш за все, є помилки і pi? всі налаштування
    про DPF немає.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Бачачи, з TEXA параметри dpf є ще і говорить мені, засмічення FAP 60% і типу тиждень назад, до машини, прийшов і масло вище ****llo але індикатор dpf не ви ? саме горить, а не також TEXA мені каже, неактивній egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав MOT Visualizza Messaggio
    Бачачи, з TEXA параметри dpf є ще і говорить мені, засмічення FAP 60% і типу тиждень назад, до машини, прийшов і масло вище ****llo але індикатор dpf не ви ? саме горить, а не також TEXA мені каже, неактивній egr
    І був вилучений DPF, погано!!! Для мене він був знятий тільки DTC, я зробив два тижні тому або вниз, і коли ви входите в діагностиці не існує нічого, повинен вам сказати, DPF немає, попелу немає, і т. д. і т. п. будьте обережні, не зв'язуйтеся на ці автомобілі є небезпека загоряння!!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Вони не возився.. І не досягли успіху у своїх намірах....
    Раджу відразу прочитати в Bdm або знайти оригінальний файл і покласти його прикріплені....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    на fiatescuscan є кілька параметрів, які впливають на egr, деякі з них на деякі машини, а також залежно від типу інтерфейсу не працюють належним чином, спробуйте контролювати також і інші записи на egr, той, який вам вказує на відкриття клапана повинен працювати, навіть якщо egr ? відключена або закрита механічно.
    Чи це Нормально ? був закритий карті ви можете виявитися в двох ситуаціях:
    1 - завжди в нуль деякі піки кількох мілісекунд до 3%
    2 - завжди 2%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    швидше за все, машина має шланг defap, але не має defap повну карту. Однак хочу зазначити, що не ? це необхідно для того, щоб отримати defap працює на цих двигунах ми повинні мати дані не від діагнозу, ******* наприклад, видалення dpf, залишаючи активні параметри...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •