я тільки що встановив windows 8 на pc, але мені не личить більше? у titanium 1.61,перш ніж з windows 7 проблем немає, хтось із вас мав такий же моє питання?
я тільки що встановив windows 8 на pc, але мені не личить більше? у titanium 1.61,перш ніж з windows 7 проблем немає, хтось із вас мав такий же моє питання?
Якщо я можу дати вам пораду, поверніть win7, що з такого роду програми вже? її не ? власний максимум. Ідеальним було б, як правило, дорогий, win XP,..
Win 8 що ? системи незрілі, на мою скромну думку, має також багато incompatibilit? навіть прості програми, які працювали з семи, так ? правда, що короткий ? очікується, що нова система windows саме тому, що? win8 не вдалося в очікуваннях.
Якщо пу? вплинути я керівництво про те, як встановити ecm titanium на windows 8.
впевнений, що пу? вплинути іншому випадку я б не запитав.......
blackwolf76 я повністю згоден з вами? я хотів спробувати win8.. для довідки можу сказати, що такі програми, як ECM2001, MPPS, AUTOCOM,AUT......,не було ніяких проблем, все перевірено
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-05-2013 в 10:11
Ок, але я не знаю, якщо я можу публікувати файли... керівництво ? у PDF
be я не можу я побачити її? я не думаю, що будуть проблеми
Треба попросити адміністратора
Ось вам керівництво для Windows 8, дайте мені знати, ми працює для вас, мабуть, не всім йде.
насправді не дуже добре працює на wind8 іноді навіть не відкривається xp найкраще рішення, але також і на 7 працює добре.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]