Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 68

Обговорення: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469

Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Всім привіт

Дотримуючись кілька дискусій, які "карту альфа 147 120cv", " пі? потужність менше, витрата палива" та інші, я хотів спробувати зробити цю карту, слідуючи логіці, що я мав на увазі гі? від часу і бачив, що і було proprosta-й? саме тут, на форумі, я приступив до роботи.

що скажете?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Дивіться, я не можу бачити її, як і раніше, однак, бажаючи залишатися в рамках soft я я виступаю в основному в районі середньої/низької rail до приблизно 70% навантаження при перемиканні збільшення з 20% до 10% приблизно. Gi? тільки cos?, в повсякденному використанні, безсумнівно, покращує ефективність і guidabilit? середовища. Щоб зробити резюме, звичайно, зачіпає і підправити ін'єкцій і в цих випадках закони фізики, на жаль, ми не можемо уникнути..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Дивіться, я не можу бачити її, як і раніше, однак, бажаючи залишатися в рамках soft я я виступаю в основному в районі середньої/низької rail до приблизно 70% навантаження при перемиканні збільшення з 20% до 10% приблизно. Gi? тільки cos?, в повсякденному використанні, безсумнівно, покращує ефективність і guidabilit? середовища. Щоб зробити резюме, звичайно, зачіпає і підправити ін'єкцій і в цих випадках закони фізики, на жаль, ми не можемо уникнути..

На жаль, я не згоден, чому? в іншому випадку basterebbbe покласти хороший додатковий модуль і грати ? факт.

На жаль, у мене не було ще часу, щоб завантажити карту, і бачити результати. Єдине сумнів, що у мене є карти лямбда, що я не торкнувся.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1cb942 ? робота ecusafe чи ваша?
    1cbcd0 так ? recovery, було б краще залишити активної...
    турбіна 1480 бар 4750rpm... ? дуже важливо, що ви вже? у битком 1,4 бар на цих обертах...
    Мені не подобаються дуже "площині" карти, які обмежують в залежності від температури, а якщо і ламається радіатор і не відчуваєш, що температура піднімається двигун робить на ура з усім, що дизель...
    В лямбда-studiale добре, як рада можу тобі дати стояти приблизно в стехиометрической, принаймні, у перших стовпцях, так що машина готова при натисканні газу, то, якщо ви не хочете курити встаєте приблизно до 1130 і якщо не робить вас проблеми, нав'язані його stechio по всій кривій.
    Ви нарешті-то зазначу, що педаль створена таким чином ви render? * важко підтримувати швидкість? постійно...
    P.S. очі на те, що тиск турбо діагностика (значення вимірюється)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ви! Ці дві адреси був мод раз.
    Що стосується карти, лямбда, я не можу зрозуміти логіки використовує для визначення stechio. Стільки, щоб бути впевненим, значення лямбда 1 повинна бути стехиометрической, в той час як для значень вище ми паливної жирної, для значень l'1 ми збіднення.

На edc15 карти диму були найпростіші, тому що вказували безпосередньо значення carburante.arebbe непогано, щоб перетворити значення лямбды в мм3-концентратор.

Карта педаль, цей недолік я не думав. Ви говорите, знизити низький відсоток?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    для мене карти педаль, а також інші речі огляду, щоб мапу педалі, наприклад, від 1250 1500 не з початку картки, а потім 400% збільшення на 5000 оборотах, мені здається, занадто багато, як тих, перед
    обмежувач крутного гаразд, більш поступове, як на початку..
    prex turbo 150 очок, можливо, навіть менше .
    нічого rail ?

ті з драйверів не знаю їх всі , а потім дотримуйтесь раді сандро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    вибачте, я хотів виправити свою помилку

Значення лямбда 1, коли горіння ? стехиометрической;
    < 1, коли з'? надлишок палива;
    > 1, коли з'? надлишок повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    вибачте, я хотів виправити свою помилку

Значення лямбда 1, коли горіння ? стехиометрической;
    < 1, коли з'? надлишок палива;
    > 1, коли з'? надлишок повітря.
    ок, тепер ? правильно, в будь-якому випадку ? просто, фіксовані звіт afr, що ви хочете, розділити на 14,7 і помножте на 1000, і що ? значення, яке буде використовуватися в карті.
    Але якщо хочете рада карти дірок рівні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    gi? від золота вони рівні, верхній і нижній... я повинен зробити деякі дослідження, щоб бути безпечним, але стехиометрической для дизеля, якщо я правильно пам'ятаю, що відбувається навколо вас 18:1, а не 14:1.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    для мене карти педаль, а також інші речі огляду, щоб мапу педалі, наприклад, від 1250 1500 не з початку картки, а потім 400% збільшення на 5000 оборотах, мені здається, занадто багато, як тих, перед
    обмежувач крутного гаразд, більш поступове, як на початку..
    prex turbo 150 очок, можливо, навіть менше .
    нічого rail ?

ті з драйверів не знаю їх всі , а потім дотримуйтесь раді сандро.
    Педаль 5000rpm ? доказ того, що я хочу зробити я, щоб побачити, якщо після 4500 rpm помирає менше, але в реальності? я не зацікавлений, щоб ці обороти.
    Педаль я не торкнувся до 1500rpm і тих кіл, низькі відсотки, ви можете spierti краще.

На рейку не чіпати. Я роблю карту, просто відкривати різні обмежувачі і подивитися, що ви отримуєте. Мета: хороша продуктивність без диму

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •