Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73

Скільки буде реальним?

Хлопці, сьогодні після підключення ФЕС на мій Fiat Bravo 1.9 150CV я хотів поглянути в частині, що відноситься до service, а потім подивіться, що я знайшов:

Як ви думаєте, скільки Км повинні мати свою машину?

З самого початку, що я його купив, використовується дилер, який мав близько 98000Km зазначені на картинці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    якщо км, що подивитися справедливі перейти тихий, що тут їх не торкнувся, тільки те, що вони тривалий км сервіс, щоб не мати безлад на дисплеї, безумовно, звичайно, smpre, вважаючи, що вони не змінили одометра, але я не думаю, ви йдете в тюрму, якщо вони втікають з певних речей,

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    тобто у мене сумніви, як подивитися запис служби повертає 2, так ось цей голос-частина 9-коли машина ? нова і кожен раз, коли ви скинути-сервіс", а потім кожен 30000km) повинні піднятися, аж до нуля. Ось cissome ? два означає, що вони скинуті в сервіс 7 разів і завжди, якщо не зробили це менше ніж 30000km означає, що 7x30000km= 210000km, а мені повідомляє, 119000km близько...
    і правильно моє міркування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be теоретично, єдине, що можна зробити ? шукати старого власника і попросити роз'яснення, хоча я дуже сподіваюся, що є помилки на управління пакетом

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    факт ? що машина, я її взяв у дилера, який, у свою чергу, було прийнято socet? прокат авто в північній...тому? я ? прийшов сумніви.....
    пу? бути зокрема, що вони забули, не змінити ті, що знизили км правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    факт ? що машина, я її взяв у дилера, який, у свою чергу, було прийнято socet? прокат авто в північній...тому? я ? прийшов сумніви.....
    пу? бути зокрема, що вони забули, не змінити ті, що знизили км правильно?
    ви можете перевірити в системі, fiat, мені потрібно зробити, що б в табличку...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    насправді правильно, що подивитися журнал fiat!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    до кого я повинен дати табличку, щоб перевірити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    подивитися одометра в блок керування двигуном
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    зробіть перевірте журнал на linkentry але, в принципі, не оцінка їх ніколи ніхто не купони на сиги, але подивитися хоча б км в гарантійні і дати, і зробіть порівняння
    потім ce той факт, що якщо, може бути, автомобіль зробив всі маршрути короткі і, як ми знаємо, з-за dpf погіршує масло, можливо, вони скинути ще раз, так і деградації, що service
    останнє, що часто на нові автомобілі я бачу, вже лічильник service, в 3 діях, і, по мені, скидаються ще раз на склад або дилерів для запуску служби в kmetraggio доставки автомобіля клієнту,то, можливо, зараз ви опинитеся з більш' service зроблені

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •