Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: FIAT Doblo 1600 16v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120

FIAT Dobl? 1600 16v

Доброго ранку.
    я знайшов у Fiat Dobl? 1600 16v з системою gpl наступні коди помилок:

u1602 помилка лінії CAN
    p0571 cruise control
    p0460 датчик ****llo палива
    u1600 електронний ключ
    p1687 метелик механізована (stop навчання)
    p0171 система худий критик

Як ви думаєте, що ? проблема? Я думаю є міняти блок управління.
    Автомобіль монтує ебу MArelli IAW 5нф hw103. Якщо хочете спробувати зібрати Marelli 5нф hw102 будуть сумісні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Для точності ебу встановлюється на автомобілі Marelli IAW 5nf T2, інший ? один Marelli IAW 5nf T1, який був встановлений на Стилус 1600 16V.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    установка і серії або встановлений після

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    встановлено після

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    ви можете спробувати покласти файл орі на те, що змінилося, отже, t1 змусити її стати t2, якщо потрібно, я можу зробити
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав перевищення швидкості Visualizza Messaggio
    ви можете спробувати покласти файл орі на те, що змінилося, отже, t1 змусити її стати t2, якщо потрібно, я можу зробити
    Я радий, що ви це можете зробити, але не думаю, що ви єдиний на цьому форумі, знаючи, як клонувати блок управління...я хотів руках, щоб зрозуміти, якщо два hw сумісні (не хотілося б блок десь не можу використовувати) і якщо коди помилки виникають ебу не працює або якийсь інший несправності.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    be перевірити коди помилок, від чого виникають залежить виключно від професіоналізму кожного з нас
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    Доброго ранку.
    я знайшов у Fiat Dobl? 1600 16v з системою gpl наступні коди помилок:

u1602 помилка лінії CAN
    p0571 cruise control
    p0460 датчик ****llo палива
    u1600 електронний ключ
    p1687 метелик механізована (stop навчання)
    p0171 система худий критик

Як ви думаєте, що ? проблема? Я думаю є міняти блок управління.
    Автомобіль монтує ебу MArelli IAW 5нф hw103. Якщо хочете спробувати зібрати Marelli 5нф hw102 будуть сумісні?
    p0171 ? індукованих болі в паливній газу (мало знань про те, як регулювати газ або великого бажання, як правило, два)
    p0460 я припускаю, що навіть це викликало неправильної датчик ****лло, встановленої на ****llo палива benza, що служить для запобігання стрілка опускається, коли ви йдете в газ
    p0571 може бути викликаний від болю регулювання газу

інші можуть просто бути несправності перевірити.

обмін ecu не вирішує ваші проблеми, якщо вони не були реальними, і я не думаю, що вони є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Ви по праву можете повірити нам? що ви хочете. Я тільки переписав помилки візи в діагноз. Ця машина не заводиться, якщо частина гасне після мало чи не піднімається рівно вгору. Я знав, що в цих системах дросельної заслінки іноді не дуже добре працює, а буває, що блоків управління ви мар (інформація, дайте мені від istallatore газових систем). Я поставив пост, чому? можливо, кому-то ? gi? сталося щось подібне і може дати мені якийсь правильному напрямку.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    p0171 ? індукованих болі в паливній газу (мало знань про те, як регулювати газ або великого бажання, як правило, два)
    p0460 я припускаю, що навіть це викликало неправильної датчик ****лло, встановленої на ****llo палива benza, що служить для запобігання стрілка опускається, коли ви йдете в газ
    p0571 може бути викликаний від болю регулювання газу

інші можуть просто бути несправності перевірити.

обмін ecu не вирішує ваші проблеми, якщо вони не були реальними, і я не думаю, що вони є.
    u1600-ключі є завжди, fiat, u1602 помилка лінія CAN ? родич de l по-перше , p0171 система худий критик припало на газ, безумовно, не думаю, замінити ecu, але невдачі cancellabbili залишаються, машина в порядку
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •