Хлопці, а при установці модуля у вас є програма для цього?
Хлопці, а при установці модуля у вас є програма для цього?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
я один повністю регульований, діє як на залізниці, що на map і, крім того, ви можете завантажити потрібні карти на ваш вибір через роз'єм usb, ви можете збільшити значення також у режимі реального часу ? bell' aggeggino цікаво і корисно, звичайно для карти ? краще, але в ****llo продуктивності різниця ? мало
зрозумів..вже ті з кнопки attaccao, коли ви хочете? мають sw, щоб програмувати?
але й мій має пульт дистанційного керування з 3 кнопками викл-кнопка off, збільшення тільки rail на кнопку 1 і збільшення rail + turbo на кнопку 2, тобто 2 тримера для налаштування і відключення за допомогою спеціального програмного забезпечення ви можете міняти карти на свій смак, практично у вас є 2 графи з оборотів двигуна в горизонтальній і потужність сигналу на вертикальну ? весело і навіть невеликі кроком відчувають миттєво
я витратив 350 євро на терміни, включаючи всі, навіть розетки, щоб годувати його через батарею, щоб зіставити його в школі
і ось ці 100 євро вони кроком...?? видно
я їх давайте втратити, по-моєму 100 євро pochini і ? краще не ризикувати, функція модуля ? "обдурити" сигнал, обманюючи ебу, що тиск pi? низькі, як вони насправді і, відповідно, ебу всі піднімає і переносить до ****llo вище і цюй? у вас приріст продуктивності