Сторінка 1 з 15 12311 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 172

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222

Pi?' потужності, менше витрата палива..

Привіт, хлопці, я хотів би знати, що ви думаєте про те, що можна мати більше? потужність і оптимізувати витрату палива,diminuirei по мені ? утопія.. Сподіваюся буде здаватися,в моєму випадку я кажу автодім моторизований 2.3 Fiat 130 л. edc 16c 39.... Засобом і дуже важкий,крім того, strema увазі, повільно,рухаючись дуже обережно і не більше 110 немає можу зробити an pi? 8 кл.., Що ви думаєте??????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    збільшення потужності ? дуже просто, замість того, знизити витрату палива ? добре пі? складно, вимагає багатьох випробувань, і будь-які засоби реагує по-різному. Я отримую хороші результати на 159 2.0 mjet зниження тиску турбіни на низьких оборотах і чекаючи в районах точного. Тим не менш, в очікуванні inezione вимагає багато випробувань і пошкодження можуть виникнути навіть після багатьох км...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    збільшення потужності ? дуже просто, замість того, знизити витрату палива ? добре пі? складно, вимагає багатьох випробувань, і будь-які засоби реагує по-різному. Я отримую хороші результати на 159 2.0 mjet зниження тиску турбіни на низьких оборотах і чекаючи в районах точного. Тим не менш, в очікуванні inezione вимагає багато випробувань і пошкодження можуть виникнути навіть після багатьох км...
    Точний c'? будьте дуже обережні, є? що змінити і як змінити
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    завжди залежить від ноги, але якщо ви можете знизити крутний момент-єдиний запит, користувач просить менше педалі, щоб дістатися до мети, я думаю, так ви зможете отримати щось
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    завжди залежить від ноги, але якщо ви можете знизити крутний момент-єдиний запит, користувач просить менше педалі, щоб дістатися до мети, я думаю, так ви зможете отримати щось
    правильно, і це робить підвищуючи ефективність!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    так, але не забувайте, що потужність у дизельного двигуна залежить від витрати рідини для запальничок.... я, на моїй старій машині витрата палива вдалося знизити їх хочеться мати ****llo пари, що відповідають тільки якщо натиснута педаль так, що для певної кількості спінів ви ж ходою, що ти, принаймні, 500 об / хв, pi? від золота...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ..насправді, навіть на моїй машини(bravo jtd 105) ..сон-вдалося, щось cavalluccio в pi? і витрата палива сон залишилися колишніми,з тією різницею, що, коли ви вимагаєте. Час йде.. Але ми говоримо do edc 15 з турбіни кріпиться.. Тут ? дуже пі? складна розмова, не бажаючи, абсолютно не ризикуючи пошкодити.. половина має 30000 км...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..насправді, навіть на моїй машини(bravo jtd 105) ..сон-вдалося, щось cavalluccio в pi? і витрата палива сон залишилися колишніми,з тією різницею, що, коли ви вимагаєте. Час йде.. Але ми говоримо do edc 15 з турбіни кріпиться.. Тут ? дуже пі? складна розмова, не бажаючи, абсолютно не ризикуючи пошкодити.. половина має 30000 км...
    якщо ви йдете, спробуйте дати дизель в карту часу уприскування навіть трохи більше? вниз (не надто багато, в іншому випадку курите), то судить, то витрата, по-моєму caleranno!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Тільки що.. ? Я не повинен торкатися ні одна інша карта? Ne педалі n? турбо?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    Тільки що.. ? Я не повинен торкатися ні одна інша карта? Ne педалі n? турбо?..
    турбо не тієї команди, від карти ? турбо-механічний

Сторінка 1 з 15 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •