Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262

Низьким мінімальним Alfa 147 1.6 бензин

Здрастуйте, Ви знаєте, як дізнатися мінімальний двигуна на Alfa 147 1.6 бензин 2004 року ??

від холоду мінімум ? регулювати не тільки двигун виходить при температурі, машина не тримає більше? мінімальний і вимикається !

я вже? пробував міняти дросельну заслінку на впускному колекторі, але нічого раніше не тримати як мінімум, я подумав, що, можливо, потрібно зробити, дізнавшись, ебу двигуна, положення дросельної заслінки , я навіть пробував міняти блок управління двигуном взяв її на знесення та scodificandola частково, але нічого.

Дякую З Повагою

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    не існує функції в пристосуваннях для навчання, або я щось говорив, corbelleria
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    не існує функції в пристосуваннях для навчання, або я щось говорив, corbelleria
    Ні, не з'? з examiner ви можете просто видалити ці пристосування, що блок управління виконує ,але щодо метелик не з'? нічого !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Ви перевірили, що датчик температури води добре працює, якщо добре працює на холодну, а потім гарячу не тримає-й? мінімум може бути один.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    якщо монтує m 1.5.5 зробіть так .демонтаж тіло метелика lavalo. portail mot.в темпі .80 c.повертає ключ у положення stop,і scollegarela акумулятора на 15 хвилин.після цього періоду підключення акумуляторної батареї,а потім увімкніть запалювання на 1 хвилину на on, потім вимкнути на 1 хвилину,потім знову ключ на on 15 секунд, а потім запустити двигун, залишивши його працювати на холостому ходу протягом 5 хвилин, не торкаючись pedalie всі користувачі відключаються

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •