Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64

Проблема спідометра Alfa 147 1,6 Ts 105

Всім привіт
    сьогодні мені принесли 147 1,6 ts 105 2001 року. Клієнт може продати автомобіль, але він мав проблеми, чому? одометр не показує км. насправді замість км проростання в 6 тире.
    Я зробив для діагностики texa axone 2000 і виникають помилки can у body. Я намагався зробити адаптацію одометра і заміна приладової панелі, але переглядати км не хоче дізнатися.
    Прилади ? повністю робочий і навіть км часткові працюють. Через діагноз я читаю км 1048557, і я вважаю, що 7, що вони метрах(я ніколи не бачив двигуна alfa бензин заробити мільйон кілометрів). Пу? можливо, є проблеми у зв'язку з body? Чи може бути проблема з спідометром.
    Я хотів би пояснити, що клієнт придбав cos? з одометром не працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Ніхто не знає що-небудь про цю проблему?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви ? переплуталися в мікро або e2p залежить від кількості основи необхідно провести перезапис з іншого файл узятий з quandro з тим же номером і адаптувати і безконтактними км
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Ви можете пояснити мені, краще те, що я повинен зробити і як. Я новачок. Мені потрібно інструментарію зокрема?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    postami кількість рамок у будь-якому випадку потрібно обладнання призначене саме до межі, ви можете взяти картину підривник і вирівняти безконтактними
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    привіт,
    відкриваю цю тему, так як мене відбувається така ж проблема. Автомобіль, картину, а ВИ-ні. 11000 896 8001 - FIAT 735 290 188.
    Як ви повинні надійти? В УПА і інший програміст чіп, але не знаю, який компонент для читання і редагування файлів від перезапису.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Повідомлення
    17
    gimarras якщо ви не вирішили проблему, зв'яжися зі мною і я з радістю допоможу вам вирішити,потрібно отпаять eeprom 93c86 і читати вірші з редагування файлу, щоб переписати я тобі допоможу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі Фабіус. Зараз я у відпустці коли я повернуся, зв'яжуся з тобою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Врешті-решт у мене не було більше? щоб продовжити роботу на машині, на питання чому? клієнт продав cos? як це було. Шкода, мені б хотілося, щоб зуміти вирішити цю проблему. Спасибі за підтримку .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Повідомлення
    17
    Gimarras я перевірив, краще з допомогою кодів, ВИ І FIAT і eeprom, встановлений на вашому приладова панель Nec uPD78,я навіть файл eeprom доступна,просто скажіть пробіг і я тебе відправлю файл, готовий для запису.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •