Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

проблема подушка безпеки bmw 523i

привіт всім, хлопці, могли б ви дати мені вказівки, як вирішити проблему на цю машину з контрольна лампа системи нпб горить, autocom мені каже: "перемикач виявлення сидіння переднього пасажира" - код залишається активним і не віддаляється від того, що я зрозумів, повинно бути щось під подушкою сидіння переднього пасажира, який повідомляє блоку управління, якщо з'? вага чи ні, дивлячись під сидінням, я бачив 2-х модулів на один з цих підключені 2 дроти, які йдуть під подушку, я виміряв опір, і я d? нескінченне значення, так що я натискаю над подушкою так, що не було ніякого тиску, ми завжди підключені до цього модулю ще 3 дроти, що я думаю, харчування і якийсь сигнал для другого модуля, я думаю, що, може бути, з'? щось зламав під подушку, але я хотів би знати, якщо я можу зробити якийсь міст або опір, щоб обдурити блок управління, нічого не змінюючи, чому? власник не буде витрачати, намагаюся прикріпити кілька картинок, спасибі IMG0190A.jpgвсі
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дуже provabilmente також датчик ваги замінити
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    А,або ви можете видалити його, навіть з емулятором ,з опором я думаю, що не можна і не рівні подушка безпеки!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    А,або ви можете видалити його, навіть з емулятором ,з опором я думаю, що не можна і не рівні подушка безпеки!!
    Так, дозволяється тільки з емулятором, або заміна датчика очевидно, що sar? безумовно, всі сидіння

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Дуже ймовірно ? cos? як кажуть інші...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ок, хлопці, дякую за всі відповіді, я зрозумів, що він не просто обдурити ебу , може бути, замінити датчик ваги пристойно можна? поставити емулятор, але я хотіла б знати, як це працює, хтось s?? ще раз спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ангел motorsport ви можете дати мені деяке уявлення pi? на цей емулятор? вартість, де знайти його, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Я взяв провів Ecuvonix acci покататися і подивитися відразу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    як вам на вказаний одного, ангел,ecuv...
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    спасибі, хлопці з info, я зробив ще один раунд і я думаю, я знайшов те, що мені потрібно прямо зараз я відчуваю, друже, що це зробити, чому? він просто хоче зробити тестування і виявили, що, знявши запобіжник, лампа не горить нічого, і якщо проходить огляд саме після не цікавить, ще раз дякую за співпрацю

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •