Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428

дефекти, виявлені на alfa GT

Привіт, хлопці, я хотів би знати, для тих, хто має pi? досвід у мене в проблемах, що виникають на alfa GT з двигуном mjet 16v 150 к. с.. я слухаю з задоволенням... дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    думаю, що у нього ті ж проблеми, 147 - 156..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт ciccio,у цьому посиланню Знаходитесь Думки, відгуки і коментарі...валюти!!

http://auto.ciao.it/Opinionisulprodo...nctive__574122
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    блок управління, ламаючи двері,зчеплення, ніжною і дуже важкий маховик trabballante, карту зробили, як ви повинні взяти менше, ніж її сестри,і ми знаємо це, тому що ми зробили тест insieme.trapezi на підвіски rumorisi, насос, зчеплення, що рано чи пізно починає втрачати, ви skiodano випускних колекторів, турбіни має тенденцію бути гучним, з класичним свисток або навіть ламається, чиста, випадків насос h20 grippata і все distribbuzione і клапани вітру, egr, що scassano кулі, муфти компресора які стоять тріском і завжди зламані всі вагомі причини, щоб не впадати в alfa romeo.
    і ? також неприємний на вигляд (джеремі кларксон)
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    блок управління, ламаючи двері,зчеплення, ніжною і дуже важкий маховик trabballante, карту зробили, як ви повинні взяти менше, ніж її сестри,і ми знаємо це, тому що ми зробили тест insieme.trapezi на підвіски rumorisi, насос, зчеплення, що рано чи пізно починає втрачати, ви skiodano випускних колекторів, турбіни має тенденцію бути гучним, з класичним свисток або навіть ламається, чиста, випадків насос h20 grippata і все distribbuzione і клапани вітру, egr, що scassano кулі, муфти компресора які стоять тріском і завжди зламані всі вагомі причини, щоб не впадати в alfa romeo.
    в деяких речах я не поділяю ваші думки, але також має деякі переваги цього авто

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я знала, що tene! cos?... s? всі вони недосконалі...? рано чи пізно старий "браво" я повинен змінити .. я не можу йти на роботу з гусеничний..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ви забули, що якщо у вас є версії євро-4 з лопатки змінних на різноманітті d' всмоктування.... ти пропаща людина, так? потрібно smadonnare 2 дні, щоб тягнути його вниз, змінити його і перемістити його назад на....
    я володар 147 1.9 mjet 150cv.... я повинен сказати, що ви ? правда, все, що ви сказали,.... у мене були проблеми з палітри, я поставив комплект зчеплення посилений, чому? тільки карту slittava зчеплення, я поміняв 2 верхні рукави і нижня рука (автомобілі з 112.000 км) я повернутими в електронному вигляді l' egr, і я побачив, що не ? ori, але перероблений fiat.... але' c' ? 2 речі сказати..... візьмемо для порівняння німецьких конкурентів, ми не говоримо про ціну.... gt з 6000 євро ви отримуєте хороший, ставлю добре, 2007, 2008, і до 130/140.000 км позаду.... audi a3 2003/04/05 знайти в 6500 євро.... за 250000 км.... хоча картина в 99.999999% випадків має розширені км.... потім???? ми хочемо почати розмову про механіку??? 2.0 tdi-140cv bkd розбиває голову.... турбіни ламаються всі на все.... маховики і зчеплення не говорите про це.... в 1.9 ? стриманий.... але маховик і зчеплення розпадається.... потім??? 5-ступінчаста коробка передач.... сьогодні де перехід з 5 марсі??? 2.0 tdi-143cv common rail розбиває всі насоси високого тиску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламається п'єзо електричні..... що ми приймаємо????? я віддаю перевагу egr, що ламається (я виключаю) зміна впускних колекторів, прокласти випускних колекторів.... чи подібні речі.....
    потім??? якщо ми хочемо розглянути продуктивності.... я знаю, що jtdm fiat ? непереможний.... у мене турбіна, колектори, фронтальний інтеркулер, пряме випускний отвір, інжекторів, змінені, посиленого зчеплення, фільтр, панель.... я 230cv.... нісенітниця, що audi a3 або golf 5 я за

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    ви забули, що якщо у вас є версії євро-4 з лопатки змінних на різноманітті d' всмоктування.... ти пропаща людина, так? потрібно smadonnare 2 дні, щоб тягнути його вниз, змінити його і перемістити його назад на....
    я володар 147 1.9 mjet 150cv.... я повинен сказати, що ви ? правда, все, що ви сказали,.... у мене були проблеми з палітри, я поставив комплект зчеплення посилений, чому? тільки карту slittava зчеплення, я поміняв 2 верхні рукави і нижня рука (автомобілі з 112.000 км) я повернутими в електронному вигляді l' egr, і я побачив, що не ? ori, але перероблений fiat.... але' c' ? 2 речі сказати..... візьмемо для порівняння німецьких конкурентів, ми не говоримо про ціну.... gt з 6000 євро ви отримуєте хороший, ставлю добре, 2007, 2008, і до 130/140.000 км позаду.... audi a3 2003/04/05 знайти в 6500 євро.... за 250000 км.... хоча картина в 99.999999% випадків має розширені км.... потім???? ми хочемо почати розмову про механіку??? 2.0 tdi-140cv bkd розбиває голову.... турбіни ламаються всі на все.... маховики і зчеплення не говорите про це.... в 1.9 ? стриманий.... але маховик і зчеплення розпадається.... потім??? 5-ступінчаста коробка передач.... сьогодні де перехід з 5 марсі??? 2.0 tdi-143cv common rail розбиває всі насоси високого тиску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламається п'єзо електричні..... що ми приймаємо????? я віддаю перевагу egr, що ламається (я виключаю) зміна впускних колекторів, прокласти випускних колекторів.... чи подібні речі.....
    потім??? якщо ми хочемо розглянути продуктивності.... я знаю, що jtdm fiat ? непереможний.... у мене турбіна, колектори, фронтальний інтеркулер, пряме випускний отвір, інжекторів, змінені, посиленого зчеплення, фільтр, панель.... я 230cv.... нісенітниця, що audi a3 або golf 5 я за
    ви це і правда двигун fiat ? набагато більш потужні конкурентів і витрати на ремонт завжди утримання порівняно з audi, bmw і mercedes
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    Я думаю, що було б краще, що тут у тебе все в дзеркалі заднього виду pd 2000 16v з gt2056vk також з форсунок ОРІ, я думаю, і я впевнений, що б ви змінили ідея.... з 8в тебе можна бити, якщо я змінила клапанів та/або розподільного валу....(глава ват 8v ? досить x 230cv max) форсунки майже до 270cv nn ? макс, але є пу? на догоду тих, орі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Я думаю, що було б краще, що тут у тебе все в дзеркалі заднього виду pd 2000 16v з gt2056vk також з форсунок ОРІ, я думаю, і я впевнений, що б ви змінили ідея.... з 8в тебе можна бити, якщо я змінила клапанів та/або розподільного валу....(глава ват 8v ? досить x 230cv max) форсунки майже до 270cv nn ? макс, але є пу? на догоду тих, орі...
    вибачте за ot, але 270cv трохи tantini для gt2056... що тиск?

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •