Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Volkswagen golf 2.0 140cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16

Volkswagen golf 2.0 140cv

Всім привіт, хлопці.. Мені сказали, до гольф 5 серії.. і 2,0-140 к. с.. Приносять проблеми ****лло в igniettori і головки.. так Як я хочу придбати гольфу, що ви мені порадите? ..
    Ваш рот знаходиться в товстій вашого двигуна!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    візьми після 2006 року,qelle, вчинені з двигуном, підписаного BKD вони в першу чергу проблеми блоку циліндрів....але не тільки....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    візьми після 2006 року,qelle, вчинені з двигуном, підписаного BKD вони в першу чергу проблеми блоку циліндрів....але не тільки....

я в повному

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Щоб відчувати себе в безпеці, ви можете перевірити головку блоку ти сам. Зніми пластик двигуна, і пошук абревіатура блоку циліндрів і перевірити останню букву. Якщо ? A або B, ви в небезпеці поломки, якщо ? C ви повинні бути дуже + безпечно.
    Для інжекторів, замість того, я не думаю, що вони, ці проблеми, насправді...
    Але, скільки кілометрів відзначити цей Гольф?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    насправді, все bkd davono проблеми перезавантаження гарячої легко вирішується відображення,часті поломки клапана egr також це легко можна виправити відображення,раннього розриву турбіни навіть з відображення оригінальної бачив стовп з виріз, що робить його слабким і робить це легко вирішується розірвати з турбіни, плюс взявши двох зайців одним пострілом, і, нарешті, близько 100 000 км, багато з них скаржилася на розрив голівки,якщо ви зацікавлені в добру справу, дай мені знати, що тобі я можу побачити феноменальний перший власник шини і колеса, як нові від 2000€ плюс турбіна,ксенон,тв і багато іншого.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    насправді, все bkd davono проблеми перезавантаження гарячої легко вирішується відображення,часті поломки клапана egr також це легко можна виправити відображення,раннього розриву турбіни навіть з відображення оригінальної бачив стовп з виріз, що робить його слабким і робить це легко вирішується розірвати з турбіни, плюс взявши двох зайців одним пострілом, і, нарешті, близько 100 000 км, багато з них скаржилася на розрив голівки,якщо ви зацікавлені в добру справу, дай мені знати, що тобі я можу побачити феноменальний перший власник шини і колеса, як нові від 2000€ плюс турбіна,ксенон,тв і багато іншого.
    Ну і даремно, навіть якщо не ? сказав, що випробування ви cricchino. Там був один недолік, на маховики, але, говорять, Audi, отримали виклик і замінили всі маховики. Я думаю, це був рівний для Volkswagen.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    Ну і даремно, навіть якщо не ? сказав, що випробування ви cricchino. Там був один недолік, на маховики, але, говорять, Audi, отримали виклик і замінили всі маховики. Я думаю, це був рівний для Volkswagen.

точно всі відкликані і замінені.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Звичайно, k хвилює..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Я автомобіль питання.. 2004 року (грудень)
    я її взяв у 2008 році з 55mila км в пр VW.. так? зламали голову, оскільки попередній власник скористався можливістю, і він змінився
    потім, як ви говорили, на жаль, проблеми в голові, на ранніх моделях ? дуже часто..
    Для інших я зараз в 100000 і у мене ніколи не було ні найменшої проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав MisterKappa Visualizza Messaggio
    Я автомобіль питання.. 2004 року (грудень)
    я її взяв у 2008 році з 55mila км в пр VW.. так? зламали голову
    Bhoooo... на мій погляд, дуже передчасно ви ? звичайно, якщо км-його...
    Але зараз, що голова у вас є? A,B або C ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •