Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    2

Видалення Fap ford focus 136 л. с. sid 803a

привіт всім, я новий на форумі, але вже? підписався на деякі форуми cip_tuning я хотів проілюструвати, як вчора мені вдалося відключити Fap ford focus 136 л. с. sid 803a, що, безумовно ? цікаво:
    Я відключити ФАП, з sw раз, і в funzuonato я пояснюю дії: читати карту з magpro клон, з поправками, один Раз, після чого я видалив FAP я відкрив і випив пр і зварювання зварювальний апарат, провід продовжити, я переустановив все, я також підключити датчики, я завантажив карту, я включив машину, несправність зникла, роблю діагностику на Ford, результат FAP відключено, хоча я повинен додати, що sw Раз працює, як і всі sw клонів 80%
    додаю файли, які можуть служити в якості навчання для всіх.
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    файл не буде працювати, ви не будете мати контрольні лампи горять, але машина буде продовжувати? регенерації і ****llo засмічення fap продовжувати? піднятися.
    Навіть ******* працює на ці автомобілі.
    Єдине правильне рішення ? її керівництво, я вивчав файли citroen без fap і з fap, щоб зрозуміти, як це зробити! Там я втратив багато часу, але врешті-решт я дізнався. C'? один біт, який включає і вимикає fap!і коли біт ? торкнувся правильно засмічення fap ? завжди на 0%
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Ну і даремно час не добре очистити всі зони dtc потрібно перевірити на діагностиці ****llo засмічення!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    що саме не працює нормально ? правильно,але *******h функція дуже добре на цей тип ecu,ne avr? зроблені принаймні 15-без проблем
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви помиляєтеся, не працює, ******* на ці автомобілі тому, як раз, усуває несправності, але не стосується його switc
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    sar? пощастило, що у всі часи,але справа в тому, що вони ніколи не повернутися назад і ніколи не мали проблем ні ****llo масла, ні білого диму регенерації
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я використовую його *******h,і у мене ніколи не було проблем на ці машини і на цій моделі ecu
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    щоб побачити, якщо це дійсно працює, перевірте засмічення діагноз, повторюю, якщо ? правильно, вам це завжди нуль відсотків
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    2
    Хлопці я переробив діагностики Ford, офіційний, на цей раз я також заплатив...або, і я від засмічення 0,0% напис FAP not present.... ? я підтверджую, дві помилки dtc, і я точки я не даю, те, що я кажу, ви так багато говорить про її керівництві, біт всі красиві слова, але ніхто не ставить є файл studio, то слова йдуть на вітер. Я всі мої переживання, в моїй маленькій місце. Звичайно, я не можу відправити файли, мод, автомобілі, які я роблю, чому? не мені, здавалося б, правильно, але, будучи впевнений, що, перш ніж покласти руки на карту я витратив pi). і переглядаємо і переглядаємо кожен файл і з якоюсь курс, дещо я дізнався, я не приховую, що для? я не ревную, що я дізнаюся, навіть у форумах, не мені померти зі мною, навіть якщо хтось просить у мене поради в лічку, я з задоволенням йому файл в студії, де вчитися. У разі, якщо ми не вчені і не ми тут, щоб поговорити. Тоді всі кажуть, що всі вони спираються на кого-то, я, наприклад, сьогодні вранці я зробив Audi a6 2011 з акпп 170 л. с. і не заперечую, що я зробив ви робите карту віддалено, завжди платять, звичайно, мені студії, і в наступний ми бачимо,....а на місці їх орі у відповідному розділі.

Має діагноз l,я зробив вчора вранці, я не хотів би, що хто-то ви думаєте, де лайно. Зробила в неділю ansi хороше неділю всі...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-04-2013 в 14:46
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви кажете, що хочете файлу вивчення nofap і потім ви ж, наприклад, не прикладіть карту audi, про який ви говорите як файл studio для форуму...вам не здається нелогічним???ви хочете файл studio, але не від вашого файлу вивчення

як я бачу, у вас є файл в studio, не означає отримати в подарунок файл? змінені і протестовані, щоб скопіювати зміни, то, не ? studio, то ? копіювати і вміють все.
    давайте бути чесними...nofap ? у businnes, приносить прибуток, чому? я повинен витрачати годинник свого часу, щоб знайти рішення, а потім regalartela?
    ви хочете рішення, закупити файл? виготовлений і випробуваний інший тюнер, що робить, знає, як зробити і ви це дивитеся. як ви робили карту цієї audi, про який ви говорите...? та ж концепція

тепер тобі я віддаю матеріал, на якому вчитися, ці два файли, які я вивчав, щоб знайти рішення nofap на sid803A
    обидва файлу є оригінальними, але один ? з FAP, інший-ні.

це ? без FAP: http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1343716940
    це з FAP: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1366550197

гарне дослідження, привіт
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •