-
запитом електричні схеми alfa romeo 147 1.9 jtd 16v або alfa romeo gt
добрий день, хлопці,..... я problemone на alfa gt 1.9 jtd 16v... ми робимо це gt від траси... і ми повторно боді оригінального ебу edc16c39 в 147 150cv, в сутності електропроводка ? практично оригінал, але я зробив божевілля.... я повторно частини коробки запобіжників і реле в моторному відсіку для підключення фари передні, задні, двірники та ін.... тим часом я зробив, я не знаю, якась помилка.... може бути, я підрізав трохи занадто електропроводка оригінал 
від ключа виходять 2 дроти, які йдуть в бортовий комп'ютер, і ще 2, які йдуть у цей блок запобіжників, але я думаю, що є кабелі, блок запобіжників назад до тіла, чому? я тепер я вважаю, що якщо do харчування тіло не запускається.... хто-небудь є електричні схеми з докладними описами, з точністю зв'язку між body, ебу двигуна і ебу rel' в моторному відсіку??? заздалегідь спасибі!!
-
привіт rego88 кілька місяців f? я завантажив це керівництво 147 скачайте і запитайте пропуск на msport може бути, що перебуваєте там? що ви шукаєте їх всередині
http://www.sendspace*****/file/0l6y5s
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму