я змінив цю карту добре на вулиці, тільки що quan випад все, тому трохи диму, а потім перестає, тільки коли занурююся все, що може бути по-вашому?
я змінив цю карту добре на вулиці, тільки що quan випад все, тому трохи диму, а потім перестає, тільки коли занурююся все, що може бути по-вашому?
Привіт michele30, я подивився на свою карту, але єдине невідповідність, що я помітив, це стосується карти часу уприскування: напевно, як і ви ? побіг "2" центр карти, і вам дали ncremento 24% замість? в, ймовірно, 4%, що, я думаю, хотів, замість того, щоб дати...
Крім цього, я не знаю, що сказати вам більше, чому? на жаль, у мене немає драйвера для цієї карти, тому я не можу визнати всі свої численні плани, які ви редагували...
Ви також закрито EGR defappato?
"Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion
ви apperte та помилка, на час від трохи повітря в + сенно опустити pelino час є ті, які роблять курити
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
це я видалив, так dpf, що egr.
спасибі, я не бачив, що я помиляюся, на перший час, дякую, але трохи збільшити повітря, що ви маєте на увазі?
Збільшує повітря вводиться в камеру згоряння, збільшуючи тиск turbo...![]()
"Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion
вручну видалений egr defap правильно prog.
дякую
рага мені ? повернувся на цій машині з проблемою, як це, кожен так зависає ( cio? йдете в recovery і не йде вище 2000 оборотів сигнальна лампа двигуна не горить)
тому він повинен rispegnere машини, а потім йде добре, поки...... ви не знаєте, чому? не ? що пекла кожен ковток зависає, іноді
що може бути по-вашому?
як ніколи не горить, коли двигун переходить в recovery?
доброго дня, потрібно зробити діагностику, щоб зрозуміти, від чого ? причиною відмови, і після подивитися, якщо може бути проблема в карті