Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

як ви будете діяти на картку у випадку інтеркулер плюс?

я б curiosit? запитати, на bmw 120d edc17 вже? зіставляється і sfappata і з egr закритий, клієнт хотів би змінити наддувочного повітря і наявності плюс.
    я повинен втрутитися, на карті чи ні ? потрібно, будучи вже? було зіставлено з збільшенням тиску turbo близько 150-200 очок???
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    подивитися тенденції тисків до і після з діагнозом, і ви встановите, відповідно, відповідно до теорії, є падіння з-за більшої поверхні маси сяючий хрест, але збільшення кисню довелося при температурах, нижчих
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    як правило, плюс інтеркулер охолоджує температура вхідного повітря більше, отже, збільшується щільність? в паритет? тиску. Якщо не збільшується, дизельне паливо, скажімо, що заміна інтеркулера служи? мало.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ок, я просто знаю, як втрутитися, і gi? говорячи збільшити дизель у мене на правильному шляху, дуже добре!
    ось так багато способів, щоб частки дизельного палива, час вприскування, кількість? інжекторний, залізничний та ін, там буде? весело

звичайно, якщо у вас є поради son ради
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Залежить від того, як ви виконали зміни, тобто, якщо ви просто збільшили час без коригування осі q.. тоді вам доведеться продовжити збільшувати ще час до досягнення дим, то при поверненні назад (спроби), якщо у вас розблоковано обмежувачі крутного моменту і q.. тоді ви бастер? встановити лямбда-вище, в 1100punti якщо ви не хочете курити, і збільшити крутний момент. Якщо фільтри були правильно скориговані за допомогою цієї системи все вирішує екю, а потім просто спроба...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Залежить від того, як ви виконали зміни, тобто, якщо ви просто збільшили час без коригування осі q.. тоді вам доведеться продовжити збільшувати ще час до досягнення дим, то при поверненні назад (спроби), якщо у вас розблоковано обмежувачі крутного моменту і q.. тоді ви бастер? встановити лямбда-вище, в 1100punti якщо ви не хочете курити, і збільшити крутний момент. Якщо фільтри були правильно скориговані за допомогою цієї системи все вирішує екю, а потім просто спроба...
    moddando час кусає краще...і якщо ви покладете ic плюс я впевнений, що тип хоче senire під'їде...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на практиці ск плюс хороший рахунок-фактура може raffredare більше стисненого повітря, що проходить із тієї ж тиск, використання турбіни для розмови ефективності...
    і, як ви сказали, це abbassamente температур робить "густий" повітря для двигуна, так і з більш кисню...
    як правило, таким чином, ви можете дати більш дизель, тому що c'? більше повітря і більше тиск турбо, тому що c'? самі утилізація тепла від того ж, що не впливає істотно і навіть не робоча температура двигуна...
    якщо ви хочете зробити роботу з ad hoc по мені треба вам сказати, ефективність нового ic і через це calcolarti теоретично кількість повітря на виході dell ic, з тим щоб компенсувати так stechoimetrico з дизель....
    в іншому випадку ви ризикуєте піти спроб, перш ніж imbroccare правильний "mix" повітря і дизель....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    охолоджувач наддувочного повітря ? те, що комплект BMW performance
    так що теоретично мені було б достатньо знайти карту комплект BMW performance і studiarmela

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    у момент я, якщо хочете, щоб покласти l інтеркулер розумієте, що заміна форсунок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    По-моєму, зниження температури повітря вводиться в камеру згоряння, ви можете оцінити втрутитися також на грошові ін'єкції та/або на ін'єкції пілот...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •