Привіт рага.., я можу копіювати з однієї карти на іншу з кроком? Як ви f??
Дякую
Привіт рага.., я можу копіювати з однієї карти на іншу з кроком? Як ви f??
Дякую
якщо карти рівні, я скопіював 01b_162 на 01b_163, після того, як ви міняєте карту, ви повинні піти на зведення кроком і ви створюєте файл кроком, а після прикладіть до карти, яка вас цікавить
Просто, що hw одно? Якщо sw і інакше зміни не йдуть? Але карти не в різних місцях?
Дякую
Так, але розгляди як??? Вам потрібно завантажити файл у грі в своєму розділі , то вам потрібно завантажити в розділі мод і той, з якого скопіювати кроком, потім ви повинні побачити збільшення в 2d, і що тоді?
І це можливо, але ECM копіювання тільки з кроком в карти, виявлених драйверів. Ті з водіїв не копіює.
1) Збереження кроком :Файл--> резюме кроком-->вибір карти, якої ви хотіли б скопіювати з кроком -->зберегти
2) Копія кроком на нову карту: Файл-->резюме кроком-->відкрити файл кроком, збережений на кроці 1)-->застосувати-->ok
Cos? копіюєте кроком з однієї карти на іншу, але якщо римська SW не збігається, очей значення на mapppe.
Сша winols ? pi? надійним для таких речей
Потім з ECM, ти б не зміг скопіювати, змінити або fap egr, а з winols?
Вибачте за невігластво
З ecm слід це робити в 2D, в той час як з winols ви можете спробувати в табличній
щоб зробити copy-paste ecm йде нормально і немає нічого складного,потрібно тільки знати це зробити, я вважаю, що, безумовно, більш складний, зробити це з winols.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]