Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: soft схожий на ecm titanium

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88

soft схожий на ecm titanium

хлопці, я бачив на youtube відео, soft схожий на ecm titanium, якщо я не помиляюся, то на екрані показували, як race evo та ін, хтось s? щось, чи можна відновити цей soft?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    здрастуйте, ви говорите, безумовно, програмне забезпечення dim спорт.. ? програмне забезпечення, мотоцикл, схожі на ECM, але дуже пі? складний і займає багато місця. ви обов'язково знайдете навколо мережі попередньої версії Race2000, race evo раніше не знаходиться.. так як програмне забезпечення, повернувся привіт...
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    набагато краще, ніж titanium повірте!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    дотримуйтесь карлу, що він говорить і цар " титанік"..................
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    у титан я cimentando зрозуміти, добре це чи погано, але в мережі я бачив, cos? відео демонстрації цього м'якого race evo, і, здається, cos? на перший погляд-й? інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні, порівняно з ecm, то, можливо, я помиляюся.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав luigigtc Visualizza Messaggio
    у титан я cimentando зрозуміти, добре це чи погано, але в мережі я бачив, cos? відео демонстрації цього м'якого race evo, і, здається, cos? на перший погляд-й? інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні, порівняно з ecm, то, можливо, я помиляюся.
    і настільки..... це sw, що ви не можете навіть використовувати 2d, але тільки табличний.
    ps: має бути sw, з яким вони вирахували вашого автомобіля.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    останнє, що на ecm titanium, щоб не відкрити ще один пост, завжди використовую це, якщо я файл орі, що я взяв на цьому форумі, для початку, щоб зрозуміти, як працює ecm, якщо я не драйвер відповідного файлу орієнтації, що мені робити? ? важливо, щоб сили знайти драйвер відповідно до файл-орі?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав luigigtc Visualizza Messaggio
    останнє, що на ecm titanium, щоб не відкрити ще один пост, завжди використовую це, якщо я файл орі, що я взяв на цьому форумі, для початку, щоб зрозуміти, як працює ecm, якщо я не драйвер відповідного файлу орієнтації, що мені робити? ? важливо, щоб сили знайти драйвер відповідно до файл-орі?
    ви можете також змінити sensa драйвера в 2d, визнаючи постраждалих районах, але я не думаю, що ти ocaso таким чином, ви потребуєте драйвер, тому що, якщо у навантаження одного випадково можна змінити в областях, які не мають нічого спільного з тим, що ви вважаєте, саті, змінюючи.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    потім, фігня програми, абсолютно, то я чименто добре на ecm titanium, спасибі, хлопці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    при виборі драйвера не рівні, ecm, я d? помилка, досі тільки з файлом, гонки 90cv прийнято на цьому форумі, як орі, я знайшов відповідний драйвер, не було капець, я помітив, ecm, що деякі карт, завантажених мають тиск турбо, подавители та ін cio? pi? повні, інші карти, так і з орі і драйверів по-різному, але ту ж модель autovetura замість 4 функції, точне, тиском і часткової press turbo, то обмежувачі і інші не присутні, восьмий ? чому? материнської програми випускає драйверів? оновлені і, отже, впливати на іп? параметри?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •