-
як зіставити fiat sedici 1.9 mjet 2007 року
Привіт, хлопці
Я вирішив перепризначити машина мого батька 
Я півень клон і mpps v5 клон в наявності,що мене consiliate її? шістнадцять мені виходить, але нова модель з двигуном 1.6 mjet 16C39 K-line.
Заздалегідь спасибі за відповіді.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт,я думаю з mpps v 5 то для вас не проблема класична і загальної edc16+ ,я зробив з mag pro без проблем,
-
Спасибі polini.
Але з якоїсь машини я можу працювати ?l mpps замість шістнадцять?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
зі списку mpps і травень про всі 2 edc16c39 wedi, якщо він може зробити id ecu, я думаю, що будуть одні і ті ж протоколи
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Сша шістнадцять протоколу 1.6
І лише помилка графіки,не esisste 1.6 на шістнадцять,тільки 1.9 2.0
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
а fidodidotuning використовує протокол 1.6 gi? зроблені-й? раз з mpps12
-
я читав, і написано з mpps v5 тихо, на момент написання статті я повинен був поставити режим? recovery, в іншому випадку не писав
-
Дякую всім за допомогу, ви дуже ласкаві.я нещодавно вступив у цьому форумі і gi? його в серце.Гарне неділю для всіх.
-
ні,не вірю... і probrio доля, що я не повинен зіставити... тепер я поясню: Все готово, щоб читати, (booster і т.д...) я намагаюся відкрити mpps але нічого не робить, вжахнувся, і я галочку помилка "Application Already Running !!".нині нам, я думаю, добре, вчора я вимкнув КОМП'ЮТЕР, після натискання звичайні оновлення win7.
Вам і успіху вже кілька разів???
заздалегідь спасибі всім
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви пробували видалити і встановити програмне забезпечення, іноді він йде в мозок, я так роблю іноді і tt працює
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму