Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 104

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438

Я не пощастило я, чи що?

Привіт, хлопці....
    Вчора я accingevo спробувати картку на skoda батька мого, двигун TDI, 90 к.с., EDC15...Гольф-класу практично...Завантаження, читання, просить зняти fuse11, я mappetta, обчислення контрольної суми....повторно перевірити і навантаження. Запис виконана вірно, 100%, і стрілянина зітхання полегшення...mahhh Ми тут. Навколо рамки, і всі мовчали. Не частини! Спробую, але нічого не можу зробити. ecu id без виключення рамки, і нічого, каже; ECU НЕ ЗНАЙДЕНО....
    Рішення? Незадовго Msport....

Тепер, ці ecu, повинні бути зроблені з багато спокою? від MPPS....Де проблема?
    Ах, напруга більше 13, пк до мережі, і не встановлено навіть антивірус.....Я боявся цього спробувати і на інших автомобілях :S
    Я не пощастило, чи що?
    Я заявляю, що перед цим він тільки написав Свіфт Mjd 69cv.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт, мені ? довелося mpps проблема, скажімо, з аналогічною grandepunto, але примусовий запис з оригінального файлу ? riparita спокійно на третій постріл.
    іноді mpps тому якась помилка, але я думаю, це нормально.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    напруга дуже важливо, потім використовувати блок живлення додається до батареї і тримати викл внутрішнього освітлення, щоб зменшити витрату палива на напругу, то, якщо йде на перше завжди краще.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці....
    Вчора я accingevo спробувати картку на skoda батька мого, двигун TDI, 90 к.с., EDC15...Гольф-класу практично...Завантаження, читання, просить зняти fuse11, я mappetta, обчислення контрольної суми....повторно перевірити і навантаження. Запис виконана вірно, 100%, і стрілянина зітхання полегшення...mahhh Ми тут. Навколо рамки, і всі мовчали. Не частини! Спробую, але нічого не можу зробити. ecu id без виключення рамки, і нічого, каже; ECU НЕ ЗНАЙДЕНО....
    Рішення? Незадовго Msport....

Тепер, ці ecu, повинні бути зроблені з багато спокою? від MPPS....Де проблема?
    Ах, напруга більше 13, пк до мережі, і не встановлено навіть антивірус.....Я боявся цього спробувати і на інших автомобілях :S
    Я не пощастило, чи що?
    Я заявляю, що перед цим він тільки написав Свіфт Mjd 69cv.
    ви пробували recovery mode.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я зробив Polo 1.9 TDI 101 EDC15, з MPPS V5. Відключив об'єднані 11 і все завершено успішно. Я хотів би думати, проблеми контрольної суми? я думаю, що якщо б він був то ти повинен був зуміти визначити ебу і переписати файл ori.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Хлопці напруги був в 13,всі вимкнути, а потім в мережі без антивіруса... recovey mode я намагався, Але нічого не.... Ах, oraho. Контрольна лампа подушки безпеки горить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    подивитися на смаки, подушка безпеки, що ви, знаменує, можливо, ви можете зрозуміти, чому...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    подивитися на смаки, подушка безпеки, що ви, знаменує, можливо, ви можете зрозуміти, чому...
    індикатор подушки безпеки ? горить бо ти зняв запобіжник 11,але денні, скажи мені, ти зйомки ecu чи ні, тому що я не я, зрозумів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    індикатор подушки безпеки ? горить бо ти зняв запобіжник 11,але денні, скажи мені, ти зйомки ecu чи ні, тому що я не я, зрозумів?
    В моєму випадку зняв запобіжник і не горить.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    зрозумів, мені теж щось подібне ви повинні бути швидким, щоб включити запалювання автомобіля і писати оригінал в перекладі? recovery. спробуйте і дайте мені знати

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •