добрий вечір
у мене проблема з body lancia y
я переписав 95160 копіюванням орі, але не заводиться , навіть не горить code , і скла не abassano
як я можу вирішити треба отпаять також мікро ?
але eeprom ? це?
добрий вечір
у мене проблема з body lancia y
я переписав 95160 копіюванням орі, але не заводиться , навіть не горить code , і скла не abassano
як я можу вирішити треба отпаять також мікро ?
але eeprom ? це?
на жаль я не можу переглядати вкладення, ви могли б сказати мені марку тіла і кількість обладнання, обох?
вибачте за подвійний пост, це ? пам'ять читати, якщо ви читали пам'яті правильному спробуйте перевірити файл, якщо ? ліжко добре, у такому разі поверніть файл орі і подивитися, якщо це все, проставлений, щоб спробувати зробити scod в екю, якщо б я міг розміщувати вміст пам'яті я міг би допомогти вам.
дивна річ ? не включається, навіть індикатор code
mecdoc на жаль, я не права, щоб переглянути або завантажити.
Я зрозумів, дякую, чому? мій автомобіль, alfa romeo gtv, версія 1.2 R, не робить мене керування двигуном, в той час як 1.3 здається, що то особа, у мене є блок керування ml 4.1
У dimentavo, тільки не можу зрозуміти, з якою апаратного взаємодії з ним![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-04-2013 в 01:00
Код повинен бути в мікро...прокрутіть і подивіться, що частина машини....
я думаю, що в той органу слід читати мікро році, і машина
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
файли читаються добре, перевірка зварних швів, питання дурний у вас шановний напрямом E2p?
Pin Code - 82447 body орі
Pin Code - 96135 body руїнах
питання до тих, хто сказав, що іммо ? на мікро, якщо іммо ? в мікро, як ніколи пін-код ? на E2p??![]()
можна було безпосередньо передавати 95160 на боді-delo бійні ! якщо не працює, як перевертання в micro. але зробіть діагностику, щоб побачити, якщо є якісь помилки, ви можете направити!
я не думаю, що проблема в мікро, враховуючи, що машина не частина і іммо знаходиться в e2p