Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21

Ось я тільки що приїхав!!!

Привіт, хлопці я тільки що зареєструвався на форумі!!! Я в провінції Казерта, пристрасні, електроніки і механіки в цілому, але нещодавно я вступив (а) в дивовижний світ ecu тюнінг. Автомобіль, який у мене в даний час ? Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI 2006-163 лз. Я хотів би зробити мої вітання тим, хто створив цей форум, чому? ? було зроблено дуже-дуже добре. Ви великі!!!! Привіт від Антоніо.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт антоніо, ласкаво просимо,дякую за компліменти на форумі,ми говоримо, що це дуже скромний, але ми працюємо, щоб поліпшити його, все більше і більше, наша мета полягає в тому, щоб перетворити його в орієнтир для всіх професіоналів, а також початківців і ми розраховуємо протягом кілька років бути першими в італії,ви в середині, що, якщо зіставляється з людиною, дійсно може дати вам гарні sodisfazioni,я хотів би знати, чи можете ви сказати, ваш вік і професію, спасибі заздалегідь.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    привіт антоніо, ласкаво просимо,дякую за компліменти на форумі,ми говоримо, що це дуже скромний, але ми працюємо, щоб поліпшити його, все більше і більше, наша мета полягає в тому, щоб перетворити його в орієнтир для всіх професіоналів, а також початківців і ми розраховуємо протягом кілька років бути першими в італії,ви в середині, що, якщо зіставляється з людиною, дійсно може дати вам гарні sodisfazioni,я хотів би знати, чи можете ви сказати, ваш вік і професію, спасибі заздалегідь.
    Перш за все, дякую вам за прийом. Мені 34 роки, живу в Mondragone(CE). Я керую активності? комерційних приміщень в області, яка не має нічого спільного зі світом, чіп-тюнінг. Я шукаю? щоб розпочати співпрацю в районі з друзями ремонтних майстерень і elettrauti для зміни ecu різне. Для мого автомобіля, я знаю, що якщо зіставляється добре йде бомба-небудь тест я зробив і я можу сказати, що від витончених задоволення.
    Сподіваюся, що ви зможете стати першими не тільки в італії, за все, що я готовий внести свій внесок, щоб зростання цей форум. Спасибі всім!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ласкаво просимо і хороший форум!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга