Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7

Я хочу оновити мій elm327

Подобається назва і я маю намір зробити більше? свіжий мій elm327 V1.2 . Як ви думаєте, якщо закупив pic оригінал , буде працювати на моїй платі (який я думаю, клон) ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    може бути, вже? на форумі або в мережі ? керівництво для оновлення вашого elm 327 версії 1.4.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви в форумі ? gi? є належної процедури,а можна поставити pic оригінал
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7
    по-вашому, мій ? сумісний з elm327 v1.4b ?
    я хотів би придбати тут http://www.elmelectronics*****/orderform.html

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    вибачте, але не забудьте спочатку купити el327 китайський вже? версія 1.4 b?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    точне x те, що варто пристойно купити новий!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    вибачте, але не забудьте спочатку купити el327 китайський вже? версія 1.4 b?
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    точне x те, що варто пристойно купити новий!!

Ні, хлопці, я ось вже? минуле, cinacloni 1.4 b не мають нічого, просто рис з емулятором те, що робить elm оригінал, але зроблено безліч функцій не допускаються.
    Придбавши їх, як зробив я, чіп оригінальний, близько 30 євро, ви опинитеся на elm оригінальні все з вартість набагато нижче третьою частиною hw повністю офіційний.
    потім, у версії зображена на фотографії вам навіть не паяльна станція, щоб зробити своп, але ? всі plug &play..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав pm74 Visualizza Messaggio
    Подобається назва і я маю намір зробити більше? свіжий мій elm327 V1.2 . Як ви думаєте, якщо закупив pic оригінал , буде працювати на моїй платі (який я думаю, клон) ?

тим більше, що ви можете? змінити, але не слід мені, але чому? ви хотіли б замінити чіп?

Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Ні, хлопці, я ось вже? минуле, cinacloni 1.4 b не мають нічого, просто рис з емулятором те, що робить elm оригінал, але зроблено безліч функцій не допускаються.
    Придбавши їх, як зробив я, чіп оригінальний, близько 30 євро, ви опинитеся на elm оригінальні все з вартість набагато нижче третьою частиною hw повністю офіційний.
    потім, у версії зображена на фотографії вам навіть не паяльна станція, щоб зробити своп, але ? всі plug &play..
    виходить чіп elm 2.0, наскільки я бачив на сайті, мій, а ? китайський і читати тільки ебу двигуна довелося змінити, і тепер читає всі ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    А китайські коштують дуже мало, але є версії "малих".
    Дуже цікаво і дійсно ідея замінити тільки pic, маючи той макет, з невеликими витратами ви повинні мати функціонал? оригінальний інтерфейс...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    ви чіп 2.0, але не вказали дати..
    якщо ви йдете швидко, ви берете l' 1.4b і коли йде 2.0 купити cinaclone та оновлення, що і l'1.4b originalizzato продається добре.
    киньте суми ви йдете дорівнює або навіть ви заробляєте, а також

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •