Подобається назва і я маю намір зробити більше? свіжий мій elm327 V1.2 . Як ви думаєте, якщо закупив pic оригінал , буде працювати на моїй платі (який я думаю, клон) ?
![]()
Подобається назва і я маю намір зробити більше? свіжий мій elm327 V1.2 . Як ви думаєте, якщо закупив pic оригінал , буде працювати на моїй платі (який я думаю, клон) ?
![]()
може бути, вже? на форумі або в мережі ? керівництво для оновлення вашого elm 327 версії 1.4.
ви в форумі ? gi? є належної процедури,а можна поставити pic оригінал
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
по-вашому, мій ? сумісний з elm327 v1.4b ?
я хотів би придбати тут http://www.elmelectronics*****/orderform.html
вибачте, але не забудьте спочатку купити el327 китайський вже? версія 1.4 b?
точне x те, що варто пристойно купити новий!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Ні, хлопці, я ось вже? минуле, cinacloni 1.4 b не мають нічого, просто рис з емулятором те, що робить elm оригінал, але зроблено безліч функцій не допускаються.
Придбавши їх, як зробив я, чіп оригінальний, близько 30 євро, ви опинитеся на elm оригінальні все з вартість набагато нижче третьою частиною hw повністю офіційний.
потім, у версії зображена на фотографії вам навіть не паяльна станція, щоб зробити своп, але ? всі plug &play..
ви чіп 2.0, але не вказали дати..
якщо ви йдете швидко, ви берете l' 1.4b і коли йде 2.0 купити cinaclone та оновлення, що і l'1.4b originalizzato продається добре.
киньте суми ви йдете дорівнює або навіть ви заробляєте, а також