Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

Проблема bravo2 1.9 jtdm не вистачає

Привіт усім у мене така проблема машина метр йшов, так як sibtomi гикавки, то ви ? не горить і не ? футбольний pi? ... В діагностиці датчика тиску палива... Якщо тяга труби дизель не йде тиск, і якщо включити і вимкнути рамках pomettata в баку, схоже, атакувати, але протягом 1-2 секунд і повинен бути прикріплений пі? хтось з вас трапилося ? Заздалегідь дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    я думаю, що буде вставлена протягом 2 секунд, чому? ? gi? тиск в ланцюг!. але якщо тяга труби низького тиску, який йде з паливного фільтра йде солярка? і якщо тяги труби, який від паливного фільтра йде у насос високого тиску йде дизельне паливо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    зробіть, як він сказав, також, якщо б вийти дизель збройних діагностики та подивитися на двигун стартера який тиск створює насос HP частота обертання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    ? напали 2 секунд, навіть з труби відділені на фільтра і масла йде, але незабаром діагноз? l' я зробив це йде датчик тиску палива не видалити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Контролює діагноз фактичні значення тиску насоса, стартера, повинен бути близько 300 бар або gi? l? щоб зрозуміти, чи є насос ? ефективно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    330 бар фіксованих навіть стартер з приводом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Я пробував на alfa 147 з тим же двигуном, що на значення нижче 10 бар двигун-мото тиск коливається між 300 і 350. Бар, то може бути датчик на флейті ? По-вашому, добре, датчик jtd на multijet ? Заздалегідь дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    думаю, він не датчик, побачив, що ви знаменує щось. в рамках включений dovrebbbe segnarti близько 4bar.

Inanto скажи нам, що двигун монтує. Те, що код помилки прочитали. Бачив що ? загальна помилка(тиск дизельного палива) може бути будь,насос, форсунки, регулятор, фільтр, насос підкачки палива, etc....

У будь-якому випадку завжди починається з перевірки низького тиску. Спробуйте насоса електрична, подивитися яку кількість енергії поглинає, коли ? у тиск, і який тиск досягає в картину включений

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Від'єднати роз'єм регулятора тиску палива(встановлений на насосі високого тиску), то зробіть діагностику і подивіться значення.. а потім подивитися, якщо насос знімають..насос не повинні зняти, якщо у вас є контур низького тиску відкрито !машини в вимкненому стані, а також 10 бар прийнятні . у стартер повинен piccare в 500, а потім spabilizzarsi в 320-350 бар!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    код помилки ?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •