Привіт всім!!!!
Я Люк Adria в Венето. У мене є цех Opel, але я займаюся всім, що мені цікаво, механіка, електроніка, настройки відображення. Я іду трохи цей форум, і я вважаю, відмінні ідеї, тому я вирішив представитися!
Привіт всім!!!!
Я Люк Adria в Венето. У мене є цех Opel, але я займаюся всім, що мені цікаво, механіка, електроніка, настройки відображення. Я іду трохи цей форум, і я вважаю, відмінні ідеї, тому я вирішив представитися!
Ласкаво Просимо, Лука!
Дякую.. Я тільки що вступив вже? я змінив ім'я![]()
привіт і ласкаво просимо,розкажіть нам, а також ваш вік.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ви праві msport....
Мені 38 років і мені подобається все те, на що ви можете? руки, на щастя, в моїй майстерні коло c'? і тому мені не нудно, навіть якщо я повинен знайти, досить р? часу, щоб цілком присвятити себе на світ з блоків управління, які я знаю. Не, постом електроніка бачив, що закінчив саме в електроніці, тому, я знайомий з, різні інструменти вимірювання, аналізу сигналів мені не вистачає саме inervenire на управління, і цей форум мені здається хорошим союзником!
Хороший обід на всіх, і гарне свято![]()
ідеального,але навіть якщо у вас відмінний дворівневий " з електронікою, і не вірити в те, що chiptuning, як саме те ж саме навпаки, я б сказав, навпаки,в будь-якому випадку, якщо хочете потрапити в цю середу, серйозно, ми можемо навчати вас на все якщо вам потрібна додаткова інформація, ви можете надіслати нам ***** в info*professionalchiptuning.net
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ласкаво просимо..хороший форум.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт, люк!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
ласкаво просимо! гарний початок навчання, курсу, ви зможете contattarte msport, що в доповнення до управління форум, також організовує ці речі.
ласкаво просимо також з моєї сторони