Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

hyundai santa fe 2.2 crdi не був присутній на mpps

Привіт, хлопці,я намагався читати цей автомобіль, який має edc16c39 але не бачачи протоколу 2.2 я використовував те, що 2000

ecuid і читання виконується спокійно, але коли я подивився файл, я помітив, що всю першу частину не прочитала його...

я додаю файл,між тим, чи можете ви сказати мені, як я повинен прочитати її бачив ? один edc16c39,я повинен змінити програміст?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я скачав файл, що c'? на банк даних і, здається, повний,також драйвер ecm знайти карти навіть там, де я лінія пряма, тому здається, що перша частина ще не прочитав,то як ? можливо, що перша частина не буде читати? v12 має протокол?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    на практиці mpps закон лише часткові різати файли у частині деяких карт,в минулому я зробив файли онлайн, не на тій же машині, але з такою ж проблемою і все пішло чудово.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    S? але ? є великий ризик, чому? на цій базі є карта, навіть в самому початку? Чому? потрібно також забезпечує карти на самому початку? Щось не так з'?,я бачу, якщо мені зробити в bdm в іншому випадку відмова

файли в базі є ліжка з декількох програмістів, які читають файл повний простий.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 29-03-2013 22:33

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тоді,я спробував прочитати його з gallettov2 і файли, які в ній ? вийшов ? одно,перевірена писати все ok, а також mpps зробив би це спокійно, навіть з протоколом 2.0...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •