Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88

egr поверненою в електронному вигляді

хлопці, я хотів вашу думку, у мене клапан egr на моєму 1.3 mjet 90 л. с. закритий в електронному вигляді, так що в теорії він не повинен працювати, або, щоб могли пройти все, що деякі друзі сказали мені, замість того, що навіть якщо ? закритий в електронному вигляді pelino завжди залишається відкритою, і, отже, ви можете? забивають, як якщо б він був включений, мову або вам ? хоч краплю істини?? я відкрив цю тему, чому? я хотів би tapparla з фланцем остаточно алюміній розмір gurnizione, але якщо gi? із закриттям електроніки, і те ж саме, що tappassi, то я залишу все так як воно є. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Ви сказали, це чому? діагноз бачать 3-4%, але в реальності? ? закрито.
    Порада ? завжди добре очистити його, а потім закрити його в електронному вигляді, і у вас не буде проблем.
    Якщо ви хочете скріпити фланці картера ніхто тобі забороняє, але ? у pi?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви, якщо ? чистий і закривається добре, навіть якщо кілька разів ви невеликий відсоток у діагностиці nn має значення ,але, як каже альфа, ви завжди можете tapparla.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    як кажуть колеги, коли засмітитися eletronicamente не відкриває + а' може волочіння ображайся, якщо не на повну герметичність, щоб бути впевненим на 100 відсотків, іноді я siggillata навіть я з аркуш
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    потім з іншого боку, якщо зупинка тільки з пластиною, а не в ecu, що проблеми не було б, враховуючи, що багато закриваються з пластиною без remap. не горить кажуть.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    залежить від того, якою клапан egr встановлюється на двигун.. існують різні типи клапанів egr.. пневматичні, пряме управління з 5 проводами на роз'єм, де і є потенціометр, повідомляє ecu на фактичний відсоток відкриття клапана і останній тип і непрямого керування з 2 дроти на роз'єм, який контролює відсоток відкриття через кол-d повітря, який проходить через витратомір повітря. на ці останні не можете закрити механічно з фланцем

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    моя посилання на 1.3 mtj спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    у деяких двигунів, поворот з аркуш клапан egr наводить деякі зміни тиску турбо. Якщо ви домоглися певних розробок є речі, які потрібно враховувати.

Наприклад:

Двигун 1.9 jtd . Якщо покласти лист прямо на виході колектора(cio? сторона всмоктування), зменшити обсяг колектора ж і не мало (подивіться, наприклад, в 105л.з виключіть всі металевої трубки). Результат: очевидно, що зниження turbolag але у вас буде пік тиску pi? високий, ці піки dannosissimi для турбо.

Є дрібниці, але в деяких випадках роблять різниці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    так що я в 83000 км, не я ніколи не відкрито ne pultio на egr, в 72000km коли ? бронювали карту і була виключена тільки в електронному вигляді, то, що ви кажете, видалення, я чищу, і йти впевнено пробка з лист?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав luigigtc Visualizza Messaggio
    так що я в 83000 км, не я ніколи не відкрито ne pultio на egr, в 72000km коли ? бронювали карту і була виключена тільки в електронному вигляді, то, що ви кажете, видалення, я чищу, і йти впевнено пробка з лист?
    я думаю, що праві GIA. тому, залишаючи трохи, я думаю, що це виходить краще,

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •