Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322

Fiat bravo 1.9 mjet 150л.з 2007 проблема обертів двигуна

Хлопці...у мене проблема з моїм браво mjet 150hp 2007 року...автомобіль ? оригінал, без fap, з 88.000 км ...на діагностиці помилок немає...кожен раз, коли перемикання передач, тільки геть зчеплення, і я дав газ, ? як якщо б залишився прискореного другою половиною, а потім починає падати обертів...я додаю файл, який я прочитав від ecu...і я перевірив бути орі...хтось пу? мені допомогти?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 24-03-2013 17:10

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Перевірте, якщо працює l вимикач педалі зчеплення може
    бути причиною
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Перевірте, якщо працює l вимикач педалі зчеплення може
    бути причиною
    я дякую тобі, х відповідь...завтра контролю..у мене сумніви, в тому числі я про те..крім того, клієнтського доступу rpc? також узгодженості відсоток педалі акселератора...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    діагноз також подивіться відповідь траси потенціометр акселератора в момент несправності, а також повернення клапанів swirl але я згоден з admin перевірте вимикач зчеплення, як і раніше, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт прогресу, але також mjet150hp fiat має swirl?я просто думала, альфа двигуни...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    хлопці, я хотів би свою думку про проблему, згаданий в цьому пості, мій друг має alfa 147 jtc 116cv 2004 року, з ***********, я видаляю всі помилки, але відбувається все та ж помилка, щодо вимикач зчеплення, або щось подібне, завжди в тій же поріг обертів 4006 обертів, що це може бути? він це робив так, коли був оригінал, як, коли і підключені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт прогресу, але також mjet150hp fiat має swirl?я просто думала, альфа двигуни...
    є також li, але симптоми від swirl ll колектор, пред'явлено обвинувачення встановлюється на alfa fiat opel, saab, а потім chiss? бога, де!!!! але, як сказав, коли те, що відмова від інших проблем, перевірте, як ви сказали перемикач

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Я згоден, я також: діагностика управління linearit? сигнал педалі акселератора і вимикач педалі зчеплення.

Дайте нам знати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці, я сподіваюся, що зможу зробити діагностику сьогодні...максимум завтра...в машині, я просто прийнято...і потрібно також гарний купон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці......сьогодні я намагався зробити діагностику..отже, як комутатор на зчеплення, гальма працюють правильно і % педаль читається правильно..я зробила тест і на місці, щоб уникнути пошкоджень автомобіля в русі...
    хто-небудь є ідея?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •