Привіт Рага , чи знаєте ви вказати мені, де купити емулятор adblue , в інтернеті є безліч , але я хочу перестрахуватись, купуючи продукт, працює це за розумною ціною !
З повагою
Привіт Рага , чи знаєте ви вказати мені, де купити емулятор adblue , в інтернеті є безліч , але я хочу перестрахуватись, купуючи продукт, працює це за розумною ціною !
З повагою
прости мене la curiosit?,що толку?
Служить для видалення , "Вимкнути " , система уприскування adblue , це, якщо ви не хочете використовувати сечовину або якщо у вас є проблеми з системою, але ви не хочете витрачати гроші на ремонт можна? застосовувати емулятор , майте на увазі, що при установки емулятора системи adblue, не повинні виникнути проблеми.
З повагою
привіт ecutano паті а мене ти випадково у вас вирішена?
я не купив емулятор , в інтернеті, якщо вони знаходяться в різних , я намагався купити на Китайському сайті але після того як я заплатив, мені сказали, що не було доступно і повернули мені оплату , я шукав того, хто знає безпечний сайт, де можна купити з безпекою функціонування.
З повагою
Будьте обережні, де ви купуєте, хлопці, є моделі, які коштують більше? 650$ і то не йдуть тим же, чим китайські від 2 гроші, вони всі кажуть, що не йдуть, або не з'являються на роботу або не загоряються взагалі.
Adblue має додатки, в тому числі в сфері авто?