Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134

проблема порівняння двох файлів!!

привіт всім, я прочитав дві flash ебу гольф 4, і імпортуючи їх перегляді, як ніби зашифрований контент...для мене і дуже дивно! можливо, хтось старомодним, зможете мені допомогти зрозуміти що-то в цих двох файлах, спасибі....
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви не дали жодної інформації,практично, навіть якщо б я хотів тобі допомогти, я вже мимо волі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    вибач, я трохи поспішаю, але.., а автомобіль ? гольф, 99, що практично я і мій друг зазвичай проблема пуску гарячого! я хотів допомогти йому, але, читаючи 2 спалах що я старий ебу я зрозумів, що, імпортуючи їх, здається, зашифровані..новий блок управління ? встановлений в машині у мене є тільки два спалахи, що в 1 рік що в мене, не в мене є номер, hw і sw, якщо, принаймні, ви б так ласкаві, щоб дивитися файли, імпортувати їх і сказати мені, якщо вони справедливі, я чогось не вистачає вже для мене добре..потім, коли я двері інший ебу даю всі номери, які служать...це було тільки, щоб зрозуміти, якщо карту і що мені потрібно імпортувати їх в інший спосіб... дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    ось!! я знайшов кузов ecu старий, прямо зараз..ці цифри hw 038906018bm EDC 15V-5.36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    Citazione Спочатку Написав marcusmagic Visualizza Messaggio
    ось!! я знайшов кузов ecu старий, прямо зараз..ці цифри hw 038906018bm EDC 15V-5.36
    0281001846

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    мені здається, що цей ecu не читає бд, отже, не могли б ви зробити карту в тепло у разі, якщо покладете rel? якщо ви хочете, ви крок схема привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    мені здається, що цей ecu не читає бд, отже, не могли б ви зробити карту в тепло у разі, якщо покладете rel? якщо ви хочете, ви крок схема привіт
    я знаю, що ви не можете читати в бд насправді я прочитав дві flash-програміст, але перш ніж я dissaldate!!..я хотів би зрозуміти, якщо ці файли мають рацію, я помиляюся,бо я не можу переглядати карти всередині...і дуже дивно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    - візьми двох файлів, привіт, а інший-їх злиття, а потім подивитися, якщо ви, показати карти. це можна зробити як з ecm, що з winols

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    вибачте, можливо, я погано пояснив.. я знаю як імпортувати два файла, я не розумію, чому яблуні має значення, так дивно, здається, зашифровані...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    я не знаю, що сказати вам в цей момент, спробуйте перечитати свої фішки, але я пам'ятаю, якийсь час назад, що audi a4 99-я читав, і написано в послідовний, якщо зустрічі файлу, ви знаєте, з безпеки

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •