Хлопці, ви знаєте, нічого перепризначення цьому автомобілі? технічно повинен бути дорівнює 90 і 105 коней, але я не знаю, що читаю, і навіть не знають, що ecu монтує...якщо у вас є новини спасибі
Хлопці, ви знаєте, нічого перепризначення цьому автомобілі? технічно повинен бути дорівнює 90 і 105 коней, але я не знаю, що читаю, і навіть не знають, що ecu монтує...якщо у вас є новини спасибі
привіт, mpps v12 1.6 tdi-ні! я думаю, що півник v2 це нормально, однак, остерігайтеся новину від наших експертів
я бачу, що дурна...навіть на сайті romeo ferraris c'?...
дизель або бензин
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
tdi я написав у назві =)
з kess v2 оригінальний читайте і пишіть без проблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
і що стосується fap ? у rompimento oo? дякуємо за info
ви пу? видалити без проблем, на 1.6 tdi
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
і побачив, що ми, ви знаєте, результати на цей двигун, або, якщо ви можете? читати з обладнанням клон?
якщо ? v серії, залиште клонів, якщо все правильно пам'ятаю, повинно бути simos pcr 2.1 тільки півень v53 клонів, але увага повинна бути ті, що треба, і перевірені..
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]