Привіт всім, я хотів би знати, якщо c'? спосіб перерахувати досить точно,
бажаючи запровадити новий B.point новий стовпець на основі приростів оригінальної карти.
Я поясню:
Подивитися Tab. 1 лямбда
маючи увійшли в автомобіль після закриття egr, і ще якийсь ретуші я вважаю, що більша кількість? повітря в MAF.
На BP. лямбда-закінчується у 1200 мг/вул. на sw. ori - Я повинен ввести 1300 мг/вул. в останній колонці.
Як ricalcolarmi всі значення нового стовпця з BP 1300?
Може піти, якщо у відсотках перерахунку значень вр і відповідному стовпці? Ще я хотів би знати, які колонки мені на оптимістичній, враховуючи, що останні 3 вони всі однакові.
Дякую
Привіт...я намагаюся допомогти вам....враховуючи, що я піднімався все edc15...тож, у тому числі карти лямбда....
Отже, я думаю, що ваша проблема піднятися вр всмоктуваного повітря..., який зупиняється саме 1200...ну...в карту питання, ми знаємо, що ? карту AFR, cio? ви повертає співвідношення повітря паливо...так..***** і ви зможете зрозуміти тільки значення по осі Z, не ? інший, що поділ між всмоктуваного повітря (вимірюється в мг) і дизельне паливо (все в мг)...numerino, що стрибає ? саме ваш afr...тепер, якщо ви задані мг всмоктуваного повітря 1300, знаючи afr (доходи від інших стовпців...дивіться, що і 1200 мг), ви знаєте, що значення дизельного палива ввести в стовпець...
приклад
1.200mg AFR16--> avrai75mg дизельного палива...
Тепер, ввівши у вр повітря 1.300 econservando afr 16---->81.25mg дизельного палива
Я сподіваюся, що ясно
Привіт мегамозок...я радий, що ти зрозумів...ви хочете сказати, що значення в таблиці дорівнюють 900 1000 1100 і 1200 мг повітря?якщо ви, відповідь тобі тільки тобто, gi? у 900мг дається max IQ...після, по мірі того повітря збільшується, так як дизельне паливо не змінюється, afr має тенденцію до зростання (15 16 18 наприклад)...
На кривій, видалити я, я хотів би видалити те, що з 1200
ах, крім того, я б навіть кривий 1.300 схожий на інші з 900...
Ну спасибі спасибі ,
ми говоримо, що в цьому випадку ? досить простий, але якщо б я перерахувати стовпець цілком
як я можу?
Пояснюю, я B.P. часів, які роблять стрибок (див. прикладену таблицю) - від 60 мм3/str 100 мм3/str мають значення в стовпці, по-різному.
Якщо ви хочете вставити BP з 80 мм3 і другий BP 110, видаливши потім 2 BP значення нижчі, наприклад. 31,50 і 41,50 як?
Тут-то стає важко, таблиці, від того, що я знаю " використовують лінійну інтерполяцію, але я не знаю як зробити, так, що я не
розрахунок точкою, на якій basarmi.
Help please
привіт мегамозок...я не розумію...навіть гк? я не можу бачити вкладення...а, якщо завжди, повідомили lim диму...? легко..ви можете зняти вр, що ви хочете, формула ? - завжди! фіксується afr і, знаючи, що смоктати повітря....ви розрахунки дизельне паливо...