Вітаю всіх користувачів цього форуму,
я комп'ютер, і я роблю свої перші кроки у світі тюнінга.
спасибі всім
Вітаю всіх користувачів цього форуму,
я комп'ютер, і я роблю свої перші кроки у світі тюнінга.
спасибі всім
Ласкаво просимо, я можу вам сказати, виходячи з вашого ж світу, що тут c'? всі вчитися, хороша студія!
Я вважаю, що, звичайно, я також вважаю, що єдиний спосіб дізнатися, проживає в смиренний і стояти слухати !! Я працюю в міжнародній компанії,
в секторі ІКТ, для хобі ремонтую телефони, комп'ютери і все те, що я, трапляється, ahahha, речі, які ви робите, щоб пристрасть вдається все краще і краще.
Спасибі, найближчим часом
Привіт і ласкаво просимо!!!
Ви праві, пристрасть ? вирішальне значення, якщо ви хочете отримати хороший результат...
і ми, італійці, пристрасть, серце і зобов'язань у нас продавати...
приємного вам перебування!
запрошуємо вас,скажіть нам ваше ім'я,et? і місце? бажаю тобі, хороший форум.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
пристрасті стоять?!!! я той звук, потім передається для мотоцикла довелося відмовитися, і тепер це, - пі? для особистого вивчення, які, бачив що раніше зареєстрований, що мені подобається, я не знав
І правда, пристрасті варто не мені, сказати мені, крок від електронної музики, від двигунів до риболовлі.,
? я зрозумів, що варто, тільки якщо ви не raggiuge результат, чому? це означає, що ви ? даремно тільки час,
замість цього ви повинні бути стійкими, перш ніж ви поїздки в майстерні ремісників, щоб дізнатися один досвід з найбільш
есе, тепер просто увімкніть комп'ютер, щоб мати мир у ваших руках, це ? дуже красиві і потужні,
треба? мати здатність? фільтрувати інформацію, щоб уникнути помилок або пошкоджень ? тут
що витікає в ємність? для кожного з нас замислитися і поставити свій на речі, які ви робите.
Дякую ще раз всім.
комп'ютерного експерта, який я можу тобі сказати, що, крім manualit? практика служить хорошою дози математики та електроніки, щоб стати ingamba,якщо ви хочете зробити щось потрібне, щоб грати добре, навіть редагувати в табличній або у відсотках..
До вивчення інформатики....я б сказав, що ви повинні зробити ретельне дослідження механіки, механіки рідини та ін, щоб зрозуміти, як наші зміни не впливали на двигун, скільки можна? натисніть тут, і особливо те, як механіки пу? витримати цей підвищений стрес.....![]()