Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54

Почала я вивчати тюнінг

Вітаю всіх користувачів цього форуму,
    я комп'ютер, і я роблю свої перші кроки у світі тюнінга.

спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Ласкаво просимо, я можу вам сказати, виходячи з вашого ж світу, що тут c'? всі вчитися, хороша студія!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    Ласкаво просимо, я можу вам сказати, виходячи з вашого ж світу, що тут c'? всі вчитися, хороша студія!
    Я вважаю, що, звичайно, я також вважаю, що єдиний спосіб дізнатися, проживає в смиренний і стояти слухати !! Я працюю в міжнародній компанії,
    в секторі ІКТ, для хобі ремонтую телефони, комп'ютери і все те, що я, трапляється, ahahha, речі, які ви робите, щоб пристрасть вдається все краще і краще.

Спасибі, найближчим часом

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Привіт і ласкаво просимо!!!
    Ви праві, пристрасть ? вирішальне значення, якщо ви хочете отримати хороший результат...
    і ми, італійці, пристрасть, серце і зобов'язань у нас продавати...

приємного вам перебування!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    запрошуємо вас,скажіть нам ваше ім'я,et? і місце? бажаю тобі, хороший форум.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    запрошуємо вас,скажіть нам ваше ім'я,et? і місце? бажаю тобі, хороший форум.
    Дженнаро, 30 років, Калабрія, Козенца.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    пристрасті стоять?!!! я той звук, потім передається для мотоцикла довелося відмовитися, і тепер це, - пі? для особистого вивчення, які, бачив що раніше зареєстрований, що мені подобається, я не знав

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Козенца
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    пристрасті стоять?!!! я той звук, потім передається для мотоцикла довелося відмовитися, і тепер це, - пі? для особистого вивчення, які, бачив що раніше зареєстрований, що мені подобається, я не знав
    І правда, пристрасті варто не мені, сказати мені, крок від електронної музики, від двигунів до риболовлі.,
    ? я зрозумів, що варто, тільки якщо ви не raggiuge результат, чому? це означає, що ви ? даремно тільки час,
    замість цього ви повинні бути стійкими, перш ніж ви поїздки в майстерні ремісників, щоб дізнатися один досвід з найбільш
    есе, тепер просто увімкніть комп'ютер, щоб мати мир у ваших руках, це ? дуже красиві і потужні,
    треба? мати здатність? фільтрувати інформацію, щоб уникнути помилок або пошкоджень ? тут
    що витікає в ємність? для кожного з нас замислитися і поставити свій на речі, які ви робите.

Дякую ще раз всім.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    комп'ютерного експерта, який я можу тобі сказати, що, крім manualit? практика служить хорошою дози математики та електроніки, щоб стати ingamba,якщо ви хочете зробити щось потрібне, щоб грати добре, навіть редагувати в табличній або у відсотках..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    До вивчення інформатики....я б сказав, що ви повинні зробити ретельне дослідження механіки, механіки рідини та ін, щоб зрозуміти, як наші зміни не впливали на двигун, скільки можна? натисніть тут, і особливо те, як механіки пу? витримати цей підвищений стрес.....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •