Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Погляд Карту

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63

Погляд Карту

Привіт, хлопці, мені потрібно, щоб думка про мою поточної карті, Grande Punto 1.3 mjet 75cv scatalizzata, немає egr, turbo з всмоктувальним плюс 3мм фільтр панелі і кран turbo, дайте мені знати, що я не можу зрозуміти, якщо ця карта була зроблена добре, чи ні, спасибі всім заздалегідь
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    будь ласка, спочатку слід перейти до презентації і, можливо, дати невелику читання в нашому становищі...з мого боку ви кажете, що ви прийшли занадто allazzato..привіт і бун продовження.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Ви ragionissima, і я прошу вибачення, бути грубий,\грубим або пройти для цього, не ? в моєму шляху, і мені шкода, враження, що я дав, я думав, що я приступив до презентації, але потім я згадав, що вчора я не могла відкрити ще потік, я прошу вибачення, як і раніше, і я сподіваюся, що хтось може мені допомогти =)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт,я дав на крило своїй карті, і по-моєму, продовжує працювати, як і раніше на картах уприскування(особливо карти повітря) ,egr виключено правильно ,карту тиску turbo sbagliatissima .це і, грубо кажучи, те, що я думаю .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Ви праві на турбо, на жаль, "геній", що я зробив карту, не ? згадав, що моя турбіна ? управляється механічно, а не електронно, а потім-карту ? абсолютно марно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    75 к.с. не повинно бути електроніки управління turbo? механіка, отже, треба діяти на wastergate?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав luigigtc Visualizza Messaggio
    75 к.с. не повинно бути електроніки управління turbo? механіка, отже, треба діяти на wastergate?
    75 управління maccanica, 90 електроніка

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    точно, карту ? той, але машина не йде прямо, незважаючи на 1.3 бару в піке і 1.2 константи, я міг би опублікувати графік, зроблений на четвертій передачі з elm думка? тиск в магістралі rail на 100% прискорювач в підйомі обертів падає і піднімається, падає навіть до 550 бар і ? дуже по мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    вибачте, але 90 електронного управління і випадково з-за змінною геометрією?? і замість 75 к.с. механіка для фіксованій геометрії??

на той тиск моє 90 к. с elm в 4 руху піку в 1,6 і 1,5 постійним і ? високий тиск, я думаю, ваші 1,2-1,3 вони гарні, оригінал, мені здається, що обороти на 0,9 бар, можливо я помиляюся...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    так, але мені потрібно тиск в магістралі rail сказати правду?, мені здається, дуже дивно мій графік має тенденцію мати катастрофічні наслідки, я боюся, що насос дизель є які-небудь проблеми, однак у 90-резюме ? агрегат управляється в електронному вигляді через клапан pierburg з ланцюга депресії, у той час як 75cv має керування, механіка і перепускного клапана, і, отже, працює на тиск =)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •