Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

Проблема кодування форсунок ford focus 1.6 з dsg..

Привіт усім у мене проблема з діагностики autocom я намагаюся ввести код форсунок, але помилково... 2 форсунки виявляються закодовані 2 немає... машина не в порядку пу? бути проблеми?ви знаєте, що запобігає кодування? Потрібно інший діагноз ? Заздалегідь дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Привіт усім у мене проблема з діагностики autocom я намагаюся ввести код форсунок, але помилково... 2 форсунки виявляються закодовані 2 немає... машина не в порядку пу? бути проблеми?ви знаєте, що запобігає кодування? Потрібно інший діагноз ? Заздалегідь дякую
    яка помилка? використовуйте програмне забезпечення autocom або delphi?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Autocom помилки не тільки в тому, що якщо я перевіряю параметрів, коди форсунок, відповідних циліндрів 1 2 3 4 не існує, якщо я намагаюся кодування не приймає їх

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Autocom помилки не тільки в тому, що якщо я перевіряю параметрів, коди форсунок, відповідних циліндрів 1 2 3 4 не існує, якщо я намагаюся кодування не приймає їх
    але якщо ви спробуєте змінити кодування на форсунки закодовані , змінює тебе?. ви повинні переконатися в тому, що те, що autocom говорить вам, як правильно! один, з іншого діагноз, то у вас є? .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Не приймає їх коди помилки, але якщо я намагаюся на інший ford focus коди знаходяться зовсім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    слід perovare з іншого діагностики, не ? сказав, що ви можете зробити, працює з autocom
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт, давно я ? відбувалося щось подібне, діагностика бош kts в майстерні не могли кодувати форсунки, після кількох спроб пройти перший, четвертий і так далі? далі, ми від'єднання акумулятора на деякий час, а потім, коли навкруги ми кодуванні форсунок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    привіт, давно я ? відбувалося щось подібне, діагностика бош kts в майстерні не могли кодувати форсунки, після кількох спроб пройти перший, четвертий і так далі? далі, ми від'єднання акумулятора на деякий час, а потім, коли навкруги ми кодуванні форсунок.
    Ну і даремно! Спробуйте зробити так, мені теж він працював? машина повинна йти так само......

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •