Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: Ktag і Jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Question Ktag і Jtag

Я хотів би задати питання, хоча, ймовірно, для багатьох відповідь ? зі знижкою...
    В чому? різниця між Ktag і Jtag?
    Заздалегідь дякую вам за відповіді, які отримуєте?
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я не знаю, інтерпретувати пропущені відповіді, чому? занадто очевидна попит, або навпаки...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    У ktag повинен бути інструментом для роботи на ecu, jtag, замість протоколу або системи програмування для мікропроцесорів, я думаю, що це cos? в іншому випадку хто-то поправте мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    точне chicco:

JTAG скорочено Joint Test Action Group, ? консорціум з 200 компаній-виробників інтегральних схем і друкованих плат з метою визначення стандартного протоколу для функціонального тестування таких пристроїв, які, як правило, завжди pi? складні і важко контролювати, до зробити непрохідними традиційних методів ручного або автоматичного (і збільшити таким чином не конкурентоспроможною "Time to market"). Знати ці потреби, великі підприємства вибрали шлях, який, жертвуючи малою частиною ресурсів мікросхема, дозвольте приймання, раціональне плати, на яку встановлюється. На додаток до цього ви ? сколково? мати функціонал? додаткові (звертаючись управління від ніжки всередину компонента), як просте програмування пам'яті, мікроконтролерів та інших програмованих пристроїв) з однієї операції в сколково? налагодження мікропрограмного забезпечення та можливість? включити автоматизованого тестування (їх називають BIST Built-in self-test), поміщені стабільно електронні компоненти, щоб перевірити їх функціональність? (частково або повністю).

джерело: Вікіпедія
    ktag всього лише інструмент.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    що автомобілі використовують jtag?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    що автомобілі використовують jtag?
    Привіт
    Cuasi всі ecu (denso, hitachi, і т.д.) машини japanese 2004-2005 вперед використовують Jtag з мікро Renesas.
    Але зараз багато машини зробив європи, використовують Jtag мікро Nexus.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    KTAG ? інструмент JTAG ? режим? роботи (як і BDM або BOOT MODE)

у KTAG ? інструмент Alientech, і ця назва походить від злиття двох імен : K-скорочення для Kess (я думаю, кращий інструмент, існуючий для chiptuning для економічно-розробка-роботи)ТЕГА походить від того, роботу всіх ecu, які підтримують JTAG пристроїв, таких як процесори Renesas, Nexus, Mpc5556 (marelli 8JF або 8DF наприклад). KTAG ? призначений для роботи з 3-режимі? : BDM BOOT ST + TRICORE і JTAG

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Трохи пізно, але спасибі 1000-всі пояснення отримав! Тепер ? дуже пі? ясно
    Сумніваюся, що я ? готель, читаючи відповіді ? які блоки можна було читати і писати з K-Tag: в основному всі? Чи є моделі, які не підтримуються?
    Ще раз спасибі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    один curiosit?,але ktag ? може працювати від bdm для edc17?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    один curiosit?,але ktag ? може працювати від bdm для edc17?
    робить як може з schedino, присвячений на платі є два режими запису
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •