Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Привіт

Всім привіт
    ? приємно бути тут з вами. Я сподіваюся багато чому навчитися тут, з вашою допомогою.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    привіт, black! радий бачити тебе тут!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво просимо,я хотів би мати повне уявлення типу:

-ім'я
    -вік :
    -професія
    -localita'

дякую тобі, і я закликаю тебе читати правила,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ну... насправді я був досить розпливчастим, скажімо, що я не дуже балакучий наскільки мої особисті дані... насправді ворог FB

Вже механік, загальний день і адміністратор форуму (не автомобільної) ввечері і вночі, навіть якщо мені це забирає кілька годин сну, але поки що можу..

Мене звуть Мауріціо, і, як видно з ніка я 76, сукня в провінції Салерно, і я ніколи не добрався, щоб addentrarmi в області мод і орі серйозне, враховуючи, що мені не вистачає часу і довідкова інформація для вивчення питання, на жаль, я був випадково в іншому місці, де ви залишки ж ідея форуму, як готую я, тобто обміну БЕЗКОШТОВНО ідей і навичок.

Як сказав мені magi1984, мій давній друг і колега, атмосфера тут ? різні, і я сподіваюся, що зможу зрозуміти щось не чуєте мене, просить грошей, кожен другий, може бути, софт сумнівного походження...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ідеальний спасибі, було це правильне уявлення, я не хотів слюди знати ім'я,прізвище або поточний рахунок,справедливо, як мінімум, щоб дізнатися один одного,для обміну як бачиш, у нас є банк даних файлів орі, що я ще не мав можливості завершити, бо ще файли розміщувати кілька але я працюю, тому я не можу творити чудеса,і, крім того, у нас опубліковано на форумі замовлені в різних розділах кілька цікавих програм, в курсі, але можна завантажити тільки ті користувачі, які мають менше 50 повідомлень, щоб уникнути scacalli і т.д., інше гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    ідеальний спасибі, було це правильне уявлення, я не хотів слюди знати ім'я,прізвище або поточний рахунок,справедливо, як мінімум, щоб дізнатися один одного,для обміну як бачиш, у нас є банк даних файлів орі, що я ще не мав можливості завершити, бо ще файли розміщувати кілька але я працюю, тому я не можу творити чудеса,і, крім того, у нас опубліковано на форумі замовлені в різних розділах кілька цікавих програм, в курсі, але можна завантажити тільки ті користувачі, які мають менше 50 повідомлень, щоб уникнути scacalli і т.д., інше гарне продовження.
    Це я зрозумів... ripassatina на правила я дав. Всі форуми мають свою політику і свої методи роботи і, отже, повинні бути виконані і прийняті, навіть якщо у деяких випадках я бачу по-іншому. 'Nuff сказав... мо я буду їхати назад для форуму, перш ніж день, і тоді мені доведеться повернутися на роботу, не спати навіть вночі

PS: при нестачі якоїсь інформації про те, Vbulletin, зроби мені свисток... мене трохи важіль

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    *msport: я ж сказав, що мені повідомили про вашому форумі на іншому

*black: я зараз я не можу почерпнути нічого, але якщо вам потрібно ви знаєте, що я завжди до послуг, якщо я можу зробити щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ну приїхав

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    ласкаво просимо..
    ну... я бачу досить багато людей, які зі світу sat ... проходять на форумах chiptuning.. (я в тому числі )
    але, на жаль, на перший погляд, ми знаходимося дуже погано.. тому що рб і( або була ) пристрасть і дух обміну... chiptuning для багатьох, і роботу.. а ідея обміну і veeery вузькому секторі ,але цей форум обіцяє добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ласкаво просимо на форум... як каже pinotec для багатьох ? роботу і, отже, ви не можете очікувати, каша готова але якщо у вас є бажання? чи можете ви план, щоб зрозуміти багато речей.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •